unknown label

Actualitat i premsaNotícies

Otras herramientas

Eines

Tornar a les notícies

Un concurs convida a publicar i compartir fotografies de la bandera europea a les xarxes socials

05/04/2013 | Afers institucionals
Captura la bandera europea.

Coincidint amb l’aniversari de la Iniciativa Ciutadana Europea i amb l’Any Europeu dels Ciutadans, la Representació de la Comissió Europea a Barcelona organitza un concurs fotogràfic a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram on proposarà als ciutadans que facin fotos de la bandera europea i les compateixin a la xarxa. La millor instantània guanyarà una càmera de fotos d’altes prestacions, funda i targeta de memòria, tot plegat valorat en uns 700 euros. A més, es llançarà la campanya “Comissió Europea: més a prop del que t’imagines”, amb l’objectiu de donar a conèixer la nova pàgina web de la Representació i d’informar sobre les activitats d’aquesta institució a Catalunya i les Illes Balears.

 

“A la captura de la bandera” és un concurs que començarà aquest dilluns i romandrà obert fins el 9 de maig. Per participar-hi, els usuaris hauran de fer una fotografia d’una bandera europea tal i com ells vulguin: una bandera tradicional, la seva pròpia representació del fons blau i les estrelles daurades, una foto d’alguna persona amb la bandera... Les possibilitats són infinites sempre que les imatges siguin originals, lliures de drets i amb el consentiment de totes aquelles persones que apareixen en la imatge.

Les fotografies es podran publicar a través del Facebook de la Representació o bé a Twitter o Instagram, amb el hashtag #capturalabandera. Totes les imatges (tant les publicades a Facebook com les que usin el hashtag a les altres xarxes socials) es publicaran a la pàgina de Facebook de la Comissió Europea a Barcelona, que comptarà amb una pestanya específica pel concurs. Des d’aquí, els usuaris podran votar les fotografies que més els agradin. Totes les fotos amb més de 20 vots passaran a la final, en la qual un jurat elegit per la Representació de la Comissió Europea a Barcelona triarà la guanyadora.

Comissió Europea: més a prop del que t’imagines

El web de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, estrenat el 2007, ha canviat el seu disseny i arquitectura per adaptar-se a noves eines com Facebook i Twitter, que permeten la interacció directa per convertir el site en un punt de trobada amb els ciutadans. El nou web vol ser un espai que expliqui què és i què fa la UE al nostre territori, que informi de la tasca de la Representació i de l’actualitat de les institucions europees des de la proximitat. 

Per tal de donar a conèixer la nova pàgina web, dilluns també es presenta la campanya ‘Comissió Europea, més a prop del que t’imagines’, que es difondrà en diversos mitjans digitals. A més, s’ha editat un vídeo informatiu que fa un recorregut, en menys de dos minuts, per les seccions i les noves utilitats del web.

 

Right navigation