unknown label

Actualitat i premsa - Agenda Europea

Otras herramientas

Eines

Dilluns

26/09/2016

Bratislava: reunió informal dels ministres de Defensa(fins l'endemà)

Brussel·les: La comissió d’Indústria del Parlament Europeu debatrà en la seva reunió de les 15h00 a les 18h30 el segon projecte de la Comissió Europea sobre com els operadors de telefonia mòbil podrien limitar la itinerància lliure per evitar pràctiques abusives a partir de la desaparició del ‘roaming’ al juny del 2017. Agenda

Altres actes del dia

 

 

Dimarts

27/09/2016

Brussel·les: La comissió d’investigació del Parlament Europeu sobre el cas dels Papers de Panamà celebrarà la seva primera audiència pública de 9h00 a 11h30, amb la participació d’alguns dels periodistes que van destapar el cas. El president de la comissió d’investigació, Werner Langen (PPE, Alemanya), i els dos co-ponents Jeppe Kofod (S&D, Dinamarca) i Petr Jezek (ALDE, República Txeca), presentaran en una roda de premsa a les 11h30 el programa de treball de la comissió d’investigació. Segueix en directe la roda de premsa


 

Dimecres

28/09/2016

Barcelona: "EuropaTelling" una nova manera d'explicar Europa. La Representació de la Comissió Europea a Barcelona organitza un acte a la Sala Barts de Barcelona per presentar el vídeo resum #HistòriesUE, rebre els estudiants de Blog Europa i reconèixer els premiats del Concurs d'Articles sobre la UE.

Brussel·les: la Comissió publica el seu 6è informe sobre els mecanismes de Reubicació i reassentament de refugiats i el 3r sobre l'acord UE-Turquia.

 

 

Dijous

29/09/2016

Brussel·les: la comissària Thyssen  presentarà un nou model d'Eurpass, un model de CV que serveix per a tota la UE.

Brussel·les: la Comissió presentarà el seu paquet mensual d'infraccions

 

Divendres

30/09/2016

Brussel·les: Consell de Medi Ambient

 

Dilluns

03/10/2016

Estrasburg: del 3 al 6 d'octubre se celebrarà una sessió plenària al Parlament Europeu d'Estrasburg.

Bratislava: reunió informal dels ministres d'Ocupació, Polítiques Socials i Sanitat.

 

Dimecres

05/10/2016

Brussel·les: (fins l'endemà)la UE i el govern de l'Afganistan organitzen una conferència a Brussel·lessobre l'Afganistan que aplegarà més de 70 països i 30 agències internacionals.

Barcelona: publicació d'un nou vídeo #HistòriesUE. Aquesta vegada el protagonista és jove que ha decidit convertir-se en agricultor i amb l'ajuda de la PAC de la UE ha posat en marxa la seva pròpia explotació agrícola al municipi de Pontós (Alt Empordà)

 
 

CONTACTES DE PREMSA

CONTACTES DE PREMSA

Laura Rahola
laura.rahola@ec.europa.eu
93 467 78 12

Carlota Martí
Carlota.marti-niubo@ext.ec.europa.eu
93 467 78 10

 
 

Vols rebre l’Agenda Europea setmanalment?

Vols rebre l’Agenda Europea setmanalment?

Subscriu-t'hi 
 

Right navigation