unknown label

Actualitat i premsa - Agenda Europea

Otras herramientas

Eines

Dilluns

24/10/2016

Estrasburg: Sessió plenària del 24-27 d’octubre . La Comissió presentarà davant l’hemicicle dimarts a les 15h00 el seu programa de treball per al 2017. Els eurodiputats debatran després amb la comissària Georgieva  el pressupost de la UE per a l’any vinent i la revisió del marc financer plurianual 2014-2020. Dimecres 26 el ple votarà la posició del Parlament sobre el pressupost de la UE per al 2017 abans d’iniciar les converses amb el Consell. El mateix dimecres el ple votarà una resolució sobre el marc financer plurianual. Els eurodiputats també debatran i votaran dijous una resolució sobre el Servei de Voluntariat Europeu per eliminar-ne el límit d’edat i dotar-lo de més reconeixement. Més informació  

Altres actes del dia 

 

Dimarts

25/10/2016

Estrasburg: el comissari de  Migració, Afers Interiors i Ciutadania, Dimitris Avramopoulos, presenta un informe sobre les recomanacions i l'estat de la situació dels controls fronterers temporals dins l'espai Schengen.

Vilanova i la Geltrú: el director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas, serà a Vilanova i la Geltrú per participar amb un debat ciutadà sobre el futur de la UE en el marc del cicle de debats "Quina Europa Vols?". L'acte tindrà lloc a les 19h a lsala d’actes a la planta baixa de l’edifici Neàpolis (Rambla de l’Exposició 59) i comptarà amb la participació de Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova. 

 

Dimecres

26/10/2016

Brussel·les:  roda de premsa del vicepresident Sefcovic i la comissària Bienkowska sobre la presentació de l'estratègia de l'espaide la UE.

Brussel·les: roda de premsa del comissari Moscovici sobre la proposta d'una base imposable consolidada comú sobre les societats. (CCCTBper a les seves sigles en anglès)

 

Dijous

27/10/2016

Brussel·les: En el marc de la cimera UE-Canadà i que tindrà lloc a Brussel·les, el president Juncker es reunirà amb el Justin Trudeau, primer ministre del Canadà a les 16h00.

Brussel·les: la Comissària de Transport Violeta Bulc presentarà el quadre d'indicadors de transport de la UE. 

 

Divendres

28/10/2016

Barcelona: el director General de Salut i Seguretat Alimentària de la Comissió Europa, Xavier Prats, oferirà la conferència: "Els sistemes de salut de la UE: com innovar davant dels canvis tecnològics i les desigualtats socials" al cercle d'economia a les 12h30.Més informació

 

Dilluns

31/10/2016

Brussel·les: declaració el vicepresident Timmermans i la comissària Jourová sobre el Dia per a la Igualtat Salarial entre homes i dones. 

 

Dimecres

02/11/2016

Franckfurt: reunió del Consell de Govern del Banc Central Europeu  (no s'hi prendran decisions de política monetària)

 

Dijous

03/11/2016

Barcelona:Europa After Work” amb l’eurodiputat Javi López (S&D) a les 19h30 al Teatreneu, sala del mig (C/Terol, 26), a Barcelona. Aquest diàleg sobre els principals reptes de l’agenda política europea compta amb la col·laboració de la plataforma d’estudiants universitaris Deba-t.org. Més informació

 
 

CONTACTES DE PREMSA

CONTACTES DE PREMSA

Laura Rahola
laura.rahola@ec.europa.eu
93 467 78 12

Carlota Martí
Carlota.marti-niubo@ext.ec.europa.eu
93 467 78 10

 
 

Vols rebre l’Agenda Europea setmanalment?

Vols rebre l’Agenda Europea setmanalment?

Subscriu-t'hi 
 

Right navigation