Navigációs útvonal

Hírek rss

Figyelem! Előfordulhat, hogy a Hírek, Cikkek és Rendezvények című rovatok tartalma csak angol, francia és/vagy német nyelven érhető el.

Call for experts: structured dialogue under ESI Funds (deadline 05/08) 04/07/2014

Call for experts: structured dialogue under ESI Funds (deadline 05/08)

The European Commission is looking for organisations to join the recently established structured dialogue group of experts on the European Structural and Investment Funds (ESIF).

Szociális Menetrend – Az EU hiányzó vállalkozói 19/06/2014

Szociális Menetrend – Az EU hiányzó vállalkozói

A Szociális Menetrend 37. száma az új Európai Szociális Alapra és az Európai Globalizációs Alkalmazkodási Alap 2014–2020-ra összpontosít.

European Commission adopts EU's first ‘Partnership Agreement’ 05/05/2014

European Commission adopts EU's first ‘Partnership Agreement’

The European Commission has adopted the first of 28 "Partnership Agreements" that set down the strategies in EU member states and regions for European Structural and Investment Funds.

Szociális Menetrend – Ifjúsági foglalkoztatás 12/02/2014

Szociális Menetrend – Ifjúsági foglalkoztatás

A Szociális Menetrend legutóbbi száma felhívja a figyelmet arra, hogy az ifjúsági foglalkoztatás támogatása érdekében szükség van egy, a foglalkoztatásra, szociálpolitikára és társadalmi befogadásra vonatkozó új megközelítés kialakítására, amely ötvözi a fiatalokat közvetlenül segítő, sürgős és kimondottan célzott támogatásokat a hosszabb távú szerkezeti reformokkal.


…további hírek

    Link ajánlása

  • a Twitterrel a Facebookon Megosztás a Google+-on