Navigációs útvonal

Dokumentumtár

A dokumentumtár az Unió foglalkoztatási, szociális és társadalmi befogadással kapcsolatos politikájával összefüggő anyagokhoz biztosít hozzáférést. A szakpolitikai dokumentumokon és jelentéseken kívül tanulmányok, beszédek és uniós finanszírozású projektek leírásai találhatók az adatbázisban.

Keresés a dokumentumtárban

Részletes keresés

Dokumentumtár  

Kiadványkatalógus

Legújabb brosúra

 

A szociális párbeszéd új kezdete

Mivel a szociális párbeszéd jelentősen hozzájárul az európai szociális modellhez a versenyképesség és a méltányosság, valamint a gazdasági és a szociális jólét előmozdítása által, az Európai Bizottság unió szerte a szociális párbeszéd előmozdításán dolgozik. E törekvés

Kiadványkatalógus

 

Folyóirat-katalógus

Legfrissebb kiadvány

 

Employment and Social Developments in Europe - Quarterly Review - Autumn 2016

This review confirms the strengthening of employment growth in the EU observed over the last two and a half years. Employment increased in almost all Member States (except for Croatia, which registered a small decline, and in Finland where it stagnated). Unemployment is at its lowest rate (8.6%) since March 2009, with 1.6 million (0.7 pp) fewer unemployed people in the EU compared to last year.

Download data and charts:

Folyóirat-katalógus

 

Jogszabályok

Jogszabályok

Ez a honlap az Európai Unió foglalkoztatási, szociális és társadalmi befogadással kapcsolatos jogszabályairól ad tájékoztatást az alábbi területek szerinti csoportosításban:

Az uniós jogszabályok (irányelvek, rendeletek, határozatok stb.) és más hivatalos dokumentumok (közlemények stb.) teljes szövegét az Európai Unió EUR-Lex honlapján tekintheti meg az érdeklődő.

 

    Link ajánlása

  • a Twitterrel a Facebookon Megosztás a Google+-on