Navigációs útvonal

Dokumentumtár

A dokumentumtár az Unió foglalkoztatási, szociális és társadalmi befogadással kapcsolatos politikájával összefüggő anyagokhoz biztosít hozzáférést. A szakpolitikai dokumentumokon és jelentéseken kívül tanulmányok, beszédek és uniós finanszírozású projektek leírásai találhatók az adatbázisban.

Keresés a dokumentumtárban

Részletes keresés

Dokumentumtár  

Kiadványkatalógus

Legújabb brosúra

 

A hatékonyabb felnőttkori tanulási politikák felé

Ahhoz, hogy sikeresek legyünk gyorsan változó világunkban, mindenkinek a tudás és készségek széles skálájára van szüksége, illetve arra, hogy ezeket folyamatosan, egy egész életen át fejlessze. A felnőttkori tanulásra vonatkozó európai cselekvési program célja, hogy több felnőtt térjen vissza a tanulás világába. Ennek érdekében az EU és a tagállamok különböző stratégiákat, eszközöket és szakpolitikai kezdeményezéseket fogadtak el, amelyek a felnőtteknek szóló tanulási lehetőségek hozzáférhetőségét, minőségét és mennyiségét hivatottak javítani

Kiadványkatalógus

 

Folyóirat-katalógus

Legfrissebb kiadvány

 

Social Agenda 46 – Boosting youth employment

The EU Youth Guarantee has got off to a good start: in 2014 and 2015, it made a difference in the lives of more than 9 million young people across Europe and it is driving in-depth structural reforms in the Member States. Social Agenda n°46 explains how and highlights what more needs to be done to accelerate and release the full potential of the national plans for implementing the Youth Guarantee. With a blueprint of a European Pillar of Social Rights due for adoption in 2017, Social Agenda also explains the context in which this initiative was born. And it puts the spotlight on plans to achieve more evidence-based social policy making by modernising the way data from social surveys is collected and used across the EU.

Folyóirat-katalógus

 

Jogszabályok

Jogszabályok

Ez a honlap az Európai Unió foglalkoztatási, szociális és társadalmi befogadással kapcsolatos jogszabályairól ad tájékoztatást az alábbi területek szerinti csoportosításban:

Az uniós jogszabályok (irányelvek, rendeletek, határozatok stb.) és más hivatalos dokumentumok (közlemények stb.) teljes szövegét az Európai Unió EUR-Lex honlapján tekintheti meg az érdeklődő.