Navigációs útvonal

Dokumentumtár

A dokumentumtár az Unió foglalkoztatási, szociális és társadalmi befogadással kapcsolatos politikájával összefüggő anyagokhoz biztosít hozzáférést. A szakpolitikai dokumentumokon és jelentéseken kívül tanulmányok, beszédek és uniós finanszírozású projektek leírásai találhatók az adatbázisban.

Keresés a dokumentumtárban

Részletes keresés

Dokumentumtár  

Kiadványkatalógus

Legújabb brosúra

 

Az első EURES-állásod - Guide

Az első EURES-állásod egy, az EU által támogatott kezdeményezés, melynek céljai:
• segíteni a fiatal európaiaknak abban, hogy állást, gyakornoki vagy tanulószerződéses gyakorlóhelyet találjanak
egy másik EU-tagállamban
• segíteni a kkv-knak és más munkáltatóknak abban, hogy a tehetséges

Kiadványkatalógus

 

Folyóirat-katalógus

Legfrissebb kiadvány

 

EU Employment and Social Situation - Quarterly Review - September 2014

The economic recovery which started in the spring of 2013 remains fragile and future employment developments remain uncertain, unemployment still remains close to historical records, and the long-term unemployed represent a large and growing share of total unemployment, with almost 13 million people having been unemployed for at least one year. These are some of the main conclusions of the European Commission's latest Employment and Social Situation Quarterly Review. A tool is provided

Folyóirat-katalógus

 

Jogszabályok

Jogszabályok

Ez a honlap az Európai Unió foglalkoztatási, szociális és társadalmi befogadással kapcsolatos jogszabályairól ad tájékoztatást az alábbi területek szerinti csoportosításban:

Az uniós jogszabályok (irányelvek, rendeletek, határozatok stb.) és más hivatalos dokumentumok (közlemények stb.) teljes szövegét az Európai Unió EUR-Lex honlapján tekintheti meg az érdeklődő.

 

    Link ajánlása

  • a Twitterrel a Facebookon Megosztás a Google+-on