Navigacijski put

Baza podataka dokumenata

Ova baza podataka sadrži dokumente koji se odnose na politike Europske unije u području zapošljavanja, socijalnih pitanja i uključivanja. Osim dokumenata i izvješćâ o politikama EU-a možete pronaći ćete studije, govore i opise projekata koje EU financira.

Pretraživanje baze podataka dokumenata

Napredno pretraživanje

Baza podataka dokumenata  

Katalog publikacija

Najnovije publikacije

 

RAZVIJANJE VJEŠTINA ZA TRŽIŠTE RADA - Europska suradnja u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju 2015. – 2020.

U ovom se letku objašnjava način na koji EU i njegovi partneri poboljšavaju strukovno obrazovanje i osposobljavanje (SOO) kako bi ga učinili relevantnim na tržištima rada danas i u budućnosti. Očekuje se da će učenje kroz rad, pristup SOO-u, neprestano osposobljavanje učitelja i prepoznavanje vještina i kvalifikacija, pomoći u pokretanju radnih mjesta i rasta. Program novih vještina za Europu i Zaključci iz Rige postavljaju temelje za ovaj proces. Napredak u

Katalog publikacija

 

Katalog periodičnih publikacija

Najnovije periodične publikacije

 

Social Agenda 45 - Skills: a new agenda

Social Agenda n°45 focuses on the recently adopted New Skills Agenda for Europe which supports training, learning, re-training and upskilling in order to better equip citizens for the labour market. The initiative brings clarity to the recognition of education systems, qualifications and skills across Europe, and ensures better skills profiles for third-country nationals.

This issue also highlights the action plan on the integration of third-country nationals, including

Katalog periodičnih publikacija

 

Zakonodavstvo

Zakonodavstvo

Na ovim web-stranicama možete pronaći informacije o zakonodavstvu Europske unije u području zapošljavanja, socijalnih pitanja i uključivanja koje se odnosi na sljedeće teme:

Cjeloviti tekstovi europskog zakonodavstva (direktive, uredbe, odluke itd.) i ostalih službenih dokumenata (komunikacije i sl.) dostupni su na web-stranicama Eur-Lexa.

 

    Prosljeđivanje:

  • Podijeli na Twitteru Podijeli na Facebooku Podijeli na Google+