Navigacijski put

Baza podataka dokumenata

Ova baza podataka sadrži dokumente koji se odnose na politike Europske unije u području zapošljavanja, socijalnih pitanja i uključivanja. Osim dokumenata i izvješćâ o politikama EU-a možete pronaći ćete studije, govore i opise projekata koje EU financira.

Pretraživanje baze podataka dokumenata

Napredno pretraživanje

Baza podataka dokumenata  

Katalog publikacija

Najnovije publikacije

 

DAJTE SVOJ DOPRINOS - Navratite na Drop’ pin i krenite naprijed!

Nezaposlenost mladih je visoka te je mnogim mladim ljudimau Europi potrebna pomoć da nađu posao i zakorače u poslovni svijet.Drop’pin pruža tu pomoć.Drop’pin je mjesto za objavu informacija o prilikama za mlade Europljane.Njime se nastoje poboljšati zapošljivost i vještine mladihte premostiti jaz između obrazovanja i prvog zaposlenja. Drop’pinokuplja privatne i javne organizacije koje nastoje smanjiti nezaposlenostmladih.Drop’pin djeluje na dvije

Katalog publikacija

 

Katalog periodičnih publikacija

Najnovije periodične publikacije

 

Social Agenda 44 - Integrating refugees

Integrating refugees into EU countries' labour markets is both a challenge and an opportunity. Social Agenda n°44 explains why and highlights the need to accelerate and deepen the integration process. The new sense of urgency brought about by the refugee crisis could bring new light and extra impetus to addressing wider issues such as unemployment, skills matching, a diminishing workforce, poverty, gender inequality and other forms of discrimination. It also takes a look at the

Katalog periodičnih publikacija

 

Zakonodavstvo

Zakonodavstvo

Na ovim web-stranicama možete pronaći informacije o zakonodavstvu Europske unije u području zapošljavanja, socijalnih pitanja i uključivanja koje se odnosi na sljedeće teme:

Cjeloviti tekstovi europskog zakonodavstva (direktive, uredbe, odluke itd.) i ostalih službenih dokumenata (komunikacije i sl.) dostupni su na web-stranicama Eur-Lexa.

 

    Prosljeđivanje:

  • Podijeli na Twitteru Podijeli na Facebooku Podijeli na Google+