Navigacijski put

Baza podataka dokumenata

Ova baza podataka sadrži dokumente koji se odnose na politike Europske unije u području zapošljavanja, socijalnih pitanja i uključivanja. Osim dokumenata i izvješćâ o politikama EU-a možete pronaći ćete studije, govore i opise projekata koje EU financira.

Pretraživanje baze podataka dokumenata

Napredno pretraživanje

Baza podataka dokumenata  

Katalog publikacija

Najnovije publikacije

 

Nagrada za - Pristupačnost grada 2015. Primjeri najbolje prakse za veću pristupačnost gradova u EU

Shema Nagrade za pristupačnost grada pokrenuta je 2010. radi promicanja
pristupačnosti u urbanom okruženju za sve veću populaciju osoba starije dobi kao i osoba s invaliditetom u Europi.

Otada, svake se godine na natječaj prijavljuju gradovi iz cijele Europe i svi pokazuju veliku želju i odlučnost za poboljšanje pristupačnosti za svoje građane i posjetitelje.

Katalog publikacija

 

Katalog periodičnih publikacija

Najnovije periodične publikacije

 

Social Agenda N°42 – Long term unemployment

For the long-term unemployed, the European Commission proposes a European framework for a pathway back to work, with a comprehensive assessment between 12 and 18 months of unemployment, a single contact person for all aspects of life and a contractual back-to-work agreement.  Social Agenda n°42 presents this proposal from several angles. It has similarities with the Youth Guarantee which, two years after its launch, has created focus and momentum. This issue of Social Agenda also

Katalog periodičnih publikacija

 

Zakonodavstvo

Zakonodavstvo

Na ovim web-stranicama možete pronaći informacije o zakonodavstvu Europske unije u području zapošljavanja, socijalnih pitanja i uključivanja koje se odnosi na sljedeće teme:

Cjeloviti tekstovi europskog zakonodavstva (direktive, uredbe, odluke itd.) i ostalih službenih dokumenata (komunikacije i sl.) dostupni su na web-stranicama Eur-Lexa.

 

    Prosljeđivanje:

  • Podijeli na Twitteru Podijeli na Facebooku Podijeli na Google+