Jos haluat suoraan navigointipolkuun, ohita sivuston työkalut ja kielivalikko

JULKAISUT JA ASIAKIRJATIETOKANTA

Tilaa sähköposti-ilmoitus uusista julkaisuista

Tämän tietokannan tarkoituksena on tuoda yleisön saataville Euroopan unionin työllisyys-, sosiaali- ja osallisuuspolitiikkaan liittyviä asiakirjoja. EU:n toimintapolitiikkaa koskevien asiakirjojen lisäksi tarjolla on tutkimuksia, puheita ja EU:n rahoittamien hankkeiden kuvauksia.

JULKAISUT JA ASIAKIRJATIETOKANTA

Tarkennettu haku

Ajankohtaista

  • 16/12/2016

    Euroopan sosiaalirahasto – Investoinnit ihmisiin

    Tämä esite kertoo, kuinka Euroopan sosiaalirahasto (ESR) tukee ihmisiä, joilla ei muuten olisi mahdollisuutta päästä koulutukseen, hankkia ammatillista pätevyyttä ja saada hyvää työpaikkaa. Kokonsa ja laajuutensa ansiosta rahastolla on suuri vaikutus työmarkkinoihin ja yhteiskuntaan. Joissain maissa noin 90 prosenttia varsinaisista työvoimapoliittisista toimenpidemenoista katetaan ESR:n varoin. Rahasto on EU:n tärkein väline työllisyyden lisäämistä, köyhyyden vähentämistä ja koulutustulosten parantamista koskevien tavoitteiden saavuttamiseksi koko unionin alueella.

    Julkaisussa kerrotaan ESR:n toiminnasta ja rahoituskaudella 2007–2013 saavutetuista tuloksista sekä annetaan muutamia konkreettisia esimerkkejä siitä, kuinka rahasto on auttanut miljoonia ihmisiä vuosittain.

Julkaisut

Löydä uusimmat EU:n työllisyys-, sosiaali- ja osallisuuspolitiikkaan liittyvät viralliset julkaisut ja tutkimukset. 

Asiakirjatietokanta

Tämä tietokanta sisältää EU:n työllisyys-, sosiaali- ja osallisuusasioihin liittyviä poliittisia asiakirjoja ja raportteja. Se sisältää myös puheita ja EU:n rahoittamien hankkeiden kuvauksia.

Uusimmat asiakirjat

Social Agenda

Social Agenda is a quarterly magazine providing an overview of the Commission's action is the area of employment, social affairs and inclusion. Each issue features a special dossier on a hot topic, analysis and interviews.

EU Bookshop

EU Bookshop on verkkokirjakauppa ja -arkisto, jossa on EU:n julkaisuja vuodesta 1952 alkaen. Se sisältää valtaosan Euroopan komission, Euroopan parlamentin, EU:n neuvoston ja muiden EU-toimielinten ja -virastojen laatimista julkaisuista, samoin kuin työllisyys-, sosiaali- ja osallisuusasioiden pääosaston julkaisut.

Lainsäädäntö

Tällä sivustolla on tietoa työllisyys-, sosiaali- ja osallisuusasioihin liittyvästä Euroopan unionin lainsäädännöstä seuraavilta aloilta:

Työlainsäädäntö Työterveys ja työturvallisuus Työntekijöiden vapaa liikkuvuus Sosiaaliturvajärjestelmien koordinointi

Eur-Lex

Euroopan unionin lainsäädäntö (direktiivit, asetukset, päätökset jne.) ja muut viralliset asiakirjat (tiedonannot jne.) ovat kokonaisuudessaan saatavilla EUR-Lex -tietokannasta.