Sti

Progress Mikrofinansiering

 • 05/05/2015

  Interim evaluation of the European progress microfinance facility

  The evaluation serves as an interim evaluation of the European Progress Microfinance Facility, which aims to increase access to finance for microentrepreneurs, including the self-employed. It has a particular focus on, but is not restricted to, groups with limited access to the conventional credit market, such as female entrepreneurs, young entrepreneurs, entrepreneurs belonging to a minority group, entrepreneurs with a disability, etc.

  This publication is available only in electronic format in EN.

 • 05/12/2013

  EaSI - Nyt EU-paraplyprogram for beskæftigelse og socialpolitik

  EaSI, det nye paneuropæiske program for beskæftigelse og socialpolitik, vil hjælpe EU med at levere en mere sammenhængende politik, fremme jobmobilitet og give målrettet mikrofinansiering til udsatte grupper. Med sammenlægningen af Progress, Eures og Progress Mikrofinansiering til et paraplyprogram vil EaSI hjælpe med at skabe nye jobs og bæredygtig vækst på mere effektiv vis ved at sætte fokus på social innovation. Her kan De læse mere om hvordan.

  Den trykte udgave af denne publikation findes på alle EU’s officielle sprog.

 • 17/07/2012

  Progress Mikrofinansiering Iværksætterportrætter

  Den europæiske mikrofinansieringsfacilitet (Progress Mikrofinansiering), der blev oprettet i 2010, har til formål at øge adgangen til mikrofinansiering i hele Europa. Mikrofinansiering er et afgørende redskab til fremme af vækst, som giver mennesker, der ellers ikke ville have mulighed for det, chancen for at realisere deres iværksætterambitioner. Brochuren om Progress Mikrofinansiering giver en oversigt over, hvordan initiativet fremmer beskæftigelse og social inklusion i Europa, og beskriver udførligt, hvorledes man kan ansøge om mikrolån. Den indeholder portrætter af nogle europæiske iværksættere, som allerede har nydt godt af mikrofinansieringsordningen Progress. Brochuren fås i trykt version på 22 officielle EU-sprog og i elektronisk form på irsk.

 • 25/07/2011

  Progress Mikrofinansiering - Nye muligheder

  Den europæiske mikrofinansieringsfacilitet Progress er et EU-initiativ, der sigter mod at gøre det lettere for personer, som ønsker at starte eller udvikle deres egen lille virksomhed, at få adgang til kredit. Dette initiativ fremmer beskæftigelse og social inklusion gennem iværksættervirksomhed og selvstændig virksomhed i Europa og er tæt koordineret med andre instrumenter til støtte for mikrofinansiering i EU. Brochuren om mikrofinansieringsfaciliteten Progress giver et kort overblik over mikrofinansieringsinstrumentet, hvem der kan ansøge, og hvordan der ansøges. Brochuren er tilgængelig i trykt format på alle officielle EU-sprog.