Cale de navigare

Catalogul publicaţiilor

Menţionăm că anumite publicaţii ar putea fi disponibile doar în limbile engleză, franceză şi germană.

28/07/2011

Dimensiunea socială a strategiei Europa 2020 : Un raport al Comitetului pentru prot ecţie socială (2011) - Rezumat  (28/07/2011)

Catalog N. : KE-BB-11-001-RO-C

Dimensiunea socială a strategiei Europa 2020 : Un raport al Comitetului pentru prot ecţie socială (2011) - Rezumat

Comitetul pentru protecţie socială (CPS), un forum de politici destinat statelor membre și Comisiei Europene, a realizat raportul privind dimensiunea socială a strategiei Europa 2020 pentru 2011. Această broșură rezumă raportul, care realizează o introducere privind activităţile CPS, descrie obiectivele UE privind sărăcia și excluziunea socială și analizează situaţia și tendinţele din acest domeniu. Acesta continuă cu o examinare a politicilor de reducere și de prevenire a sărăciei și prezintă mesajele-cheie adoptate de CPS. Programele naţionale și instrumentele UE selectate pentru combaterea sărăciei și a excluziunii sociale sunt, de asemenea, detaliate. Prezenta publicaţie este disponibilă în format tipărit în toate limbile ofi ciale ale UE.

Mai multe pe această temă Mai multe pe această temă

Comandaţi de pe [EU Bookshop] Comandaţi de peEU bookshop

pdf Descărcaţi în format PDF

български čeština dansk Deutsch eesti keel ελληνικά English español français italiano latviešu valoda lietuvių kalba Gaeilge magyar Malti Nederlands polski português română slovenčina slovenščina suomi svenska

Descărcări:26729

Publicaţii conexe

    Partajează

  • Twitter Facebook Partajează pe Google+