Navigációs útvonal

Kiadványkatalógus

17/03/2011

Nem kötelező érvényű útmutató a 92/57/EGK irányelv értelmezésével és végrehajtásával kapcsolatos helyes gyakorlatokhoz „Az építkezésekről szóló irányelv”

Nem kötelező érvényű útmutató a 92/57/EGK irányelv értelmezésével és végrehajtásával kapcsolatos helyes gyakorlatokhoz „Az építkezésekről szóló irányelv”

Ez a nem kötelező érvényű útmutató gyakorlati tudnivalókkal szolgál az időszakos vagy helyileg változó építkezések biztonsági és egészségvédelmi minimumkövetelményeinek végrehajtásáról szóló 92/57/EGK irányelv megértéséhez és végrehajtásához. Az irányelv megvilágításával és a helyes gyakorlatra vonatkozó tanácsok és példák bemutatása révén segítséget kíván nyújtani mindazoknak, akik építkezéssel állnak kapcsolatban, beleértve az ügyfeleket, projektellenőröket, tervezőket, koordinátorokat, vállalkozókat és más alkalmazottakat, munkásokat, szállítókat és másokat, az alábbi területeken: • a kockázatmegelőzés általános elveinek megértéséhez és foganatosításához (1. fejezet); • az irányelv biztonsági és egészségügyi követelményeinek megértéséhez, beleértve azt is, hogy mikor és mire vonatkoznak, beleértve továbbá a felelősök kötelezettségeit és szerepét, valamint a megkívánt dokumentációt (2. fejezet); • az építési munkák során előálló egyes tipikus veszélyek és kockázatok felismeréséhez (3. fejezet); • a kockázatok kezeléséhez az építési projektek teljes ideje alatt, a projekt előkészítésétől kezdve az építkezésen át egészen az építkezés utáni fázisig (4. fejezet) és • a felelősök feladatainak összegezésével, fázisokra bontva (5. fejezet). Ez a kiadvány nyomtatott formában angolul, franciául és németül, elektronikus formában az EU összes hivatalos nyelvén kapható. Egy 22 nyelvi változatot tartalmazó CD (katalógusszám: KE-31-11-011-1X-Z, ISBN 978-92- 79-19096-4) ugyancsak kapható.

PDF letöltése
Letöltések száma: 55432
Catalog N. : KE-30-10-351-HU-C

Elérhető itt: