Jos haluat suoraan navigointipolkuun, ohita sivuston työkalut ja kielivalikko

Julkaisut

Osa julkaisuista on saatavilla ainoastaan englanniksi, ranskaksi ja saksaksi.

04/08/2014

Eka EURES-työpaikka - opas  (04/08/2014)

Catalog N. : KE-01-13-882-FI-N

Eka EURES-työpaikka on EU:n rahoittama aloite, jonka avulla
• autetaan nuoria eurooppalaisia löytämään työ-, harjoittelu- tai oppisopimuspaikka toisesta EU-maasta
• autetaan pk-yrityksiä ja muita työnantajia hyödyntämään laajempaa lahjakkuusreserviä

Käytännön opas:
• tukikelpoisuuskriteerit ja ohjelmaan hakeminen
• taloudellisen tuen saaminen
• lisätietojen hankkiminen

Aloita Ekan EURES-työpaikkasi haku tänään!

Tämä julkaisu on saatavilla sähköisessä muodossa kaikilla EU:n virallisilla kielillä.

05/12/2013

EaSI - EU:n uusi työllisyys- ja sosiaalipolitiikan katto-ohjelma  (05/12/2013)

Catalog N. : KE-03-13-702-FI-C

EaSI, uusi yleiseurooppalainen työllisyyttä ja sosiaalipolitiikkaa koskeva ohjelma, auttaa EU:ta toteuttamaan yhdenmukaisempaa politiikkaa, kannustaa ammatilliseen liikkuvuuteen ja tarjoaa kohdennettua mikrorahoitusta haavoittuvimmille ryhmille. PROGRESS-, EURES- ja PROGRESS-mikrorahoitusohjelmat yhden katto-ohjelman alle yhdistävä EaSI auttaa tarjoamaan uusia työpaikkoja ja kestävää kasvua painopisteenään sosiaalinen innovointi. Lue lisää siitä, miten se tehdään.

Tämä julkaisu on saatavilla painetussa muodossa EU:n kaikilla virallisilla kielillä.

02/08/2013

READY TO MAKE THE MOVE? What you need to know about living and working abroad – and so much more. Update  (02/08/2013)

Catalog N. : KE-32-12-898-EN-N

This booklet is designed for anyone who is thinking of moving to live and work abroad – or else commuting daily to work in a neighbouring country, as a cross-border worker. It includes tips on looking for and applying for work in each European Union Member State, plus Iceland, Liechtenstein, Norway and Switzerland. All these countries have an agreement to allow each other's citizens to travel and work in any of the other countries. This publication is available in printed format and as eBook in all EU official languages as well as in Icelandic and Norwegian.

To see other languages, clic here

02/08/2013

VALMIINA LÄHTÖÖN? Kaikki mitä ulkomailla elämisestä ja työskentelystä tarvitsee tietää – ja vähän enemmänkin  (02/08/2013)

Catalog N. : KE-30-12-898-FI-C

Tämä esite on tarkoitettu kaikille, jotka harkitsevat muuttavansa elämään ja työskentelemään ulkomaille tai jotka kulkevat päivittäin töissä naapurimaassa rajatyöntekijänä. Esitteessä annetaan vinkkejä työnhakuun jokaisessa Euroopan unionin jäsenvaltiossa sekä Islannissa, Liechtensteinissa, Norjassa ja Sveitsissä. Kaikki nämä maat ovat tehneet keskenään sopimuksen siitä, että niiden kansalaiset voivat matkustaa ja työskennellä missä tahansa niistä. Esite on saatavana painetussa muodossa ja e-kirjana kaikilla EU:n virallisilla kielillä sekä islanniksi ja norjaksi.

24/07/2013

Rekrytointi Euroopasta - opas työnantajille  (24/07/2013)

Catalog N. : KE-32-12-217-FI-C

Noin kolme prosenttia eurooppalaisista asuu ja työskentelee jossain muussa maassa kuin alkuperäisessä kotimaassaan, ja he tuovat työpaikoille erilaisia taitoja ja uusia näkökulmia. Työnantajilla on puolestaan mahdollisuus löytää sopivimmat työntekijät laajemmasta hakijajoukosta. Tässä oppaassa kerrotaan ulkomailta rekrytoinnista ja sen eri vaiheista. Tämä julkaisu on saatavana painettuna versiona kaikilla EU:n virallisilla kielillä sekä islanniksi ja norjaksi.

24/07/2013

Työnhaku Euroopasta - opas työnhakijoille  (24/07/2013)

Catalog N. : KE-30-12-897-FI-C

Ulkomailla asuminen ja työskentely on kiinnostava vaihtoehto kaikenikäisille eurooppalaisille. Yhä useampi arvostaa toisessa Euroopan maassa hankittua työkokemusta ja siitä koituvia hyötyjä. Tästäkin huolimatta edelleen vain 3 prosenttia eurooppalaisista asuu ja työskentelee jossain muussa EU-maassa kuin alkuperäisessä kotimaassaan. Ulkomailla työskentely – myös lyhytaikainen – voi kehittää selvästi taitoja ja lisätä mahdollisuuksia löytää parempi työpaikka omassa kotimaassa. Tässä oppaassa kerrotaan työnhausta ulkomailta ja sen eri vaiheista. Tämä julkaisu on saatavana painettuna versiona kaikilla EU:n virallisilla kielillä sekä islanniksi ja norjaksi.

07/12/2012

European Vacancy and Recruitment Report 2012 + Annex  (07/12/2012)

Catalog N. : KE-30-12-983-EN-N

The European Vacancy and Recruitment Report is the first of a set of biennial reports to be launched by the European Commission as part of the EU Skills Panorama. The report focuses on changes in the demand for labour, including analyses of contractual arrangements, sector demand, occupation demand, growing occupations, difficult to fill vacancies (bottleneck occupations), skills requirements and the market shares of public employment services and temporary work agencies. The report shows that top bottleneck occupations all over Europe are in health, ICT, engineering, sales and finance. This publication is available in electronic format in English only.

Tilaa: [EU Bookshop] Tilaa: EU bookshop

pdfLataa pdf-tiedosto

English

Latauskertoja:6336

Saman alan julkaisuja

13/02/2012

Eka Eures-työpaikka  (13/02/2012)

Catalog N. : KE-30-11-253-FI-C

”Eka Eures-työpaikka” on uusi Euroopan unionin ammatillisen liikkuvuuden järjestelmä, jolla autetaan minkä tahansa koulutuksen saaneita nuoria löytämään työtä ja työnantajia löytämään nuoria työntekijöitä. Tässä esitteessä annetaan nuorille työnhakijoille sekä työnantajille tietoa järjestelmän hyödyistä ja järjestelmän avulla saatavasta tuesta. Tämä julkaisu on saatavilla painettuna EU:n kaikilla virallisilla kielillä.

24/01/2011

Koska voit aloittaa ? Opas rekrytointiin Euroopassa  (24/01/2011)

Catalog N. : KE-31-10-899-FI-C

Euroopan työmarkkinoihin kohdistuu tulevina vuosina useita haasteita. Varmistaakseen muutosten edellyttämät riittävät valmiudet työnantajien saattaa olla pakko turvautua Euroopan laajuiseen rekrytointiin etsiessään tarvitsemiaan taitoja ja pätevyyksiä. Tämä julkaisu tarjoaa käytännön neuvoja kaiken kokoisille ja kaikkien alojen työnantajille niiden rekrytoidessa henkilökuntaa eri puolilta Eurooppaa. Euroopan komissio Tämä julkaisu on saatavilla painettuna EU:n kaikilla virallisilla kielillä.