Navigacijski put

O ovim stranicama

Ovim mrežnim stranicama upravlja Opća uprava za zapošljavanje, socijalna pitanja i uključenost koja djeluje unutar Europske komisije.  Ako nam želite postaviti pitanje ili poslati komentar u vezi s informacijama koje su navedene na mrežnim stranicama, upotrijebite obrazac za kontakt.

Naša jezična politika

Na svojim mrežnim stranicama pridržavamo se općih jezičnih smjernica postavljenih za stranice EUROPA. Nastojimo objaviti što veći broj informacija na 24 službena jezika EU-a. Međutim, zbog ograničenja u prevođenju i činjenice da su određene stavke (npr. vijesti) vremenski ograničene, dio informacija dostupan je samo na engleskom, francuskom i njemačkom jeziku. 

Zakoni i drugi službeni dokumenti dostupni su na svim službenim jezicima EU-a na mrežnim stranicama Europske komisije EUR-Lex.

Zaštita privatnosti

Ove mrežne stranice koriste Google Analytics, uslugu analize posjećenosti mrežne stranice, čiji je pružatelj korporacija Google, Inc. („Google”). Usluga Google Analytics koristi „kolačiće”, male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo i pomoću kojih se analizira način na koji posjetitelji koriste mrežne stranice. Informacije koje kolačić generira o vašem načinu korištenja ovih mrežnih stranica (uključujući IP adresu) prenose se na poslužitelj tvrtke Google u SAD-u i tamo pohranjuju. Google će rabiti te informacije u svrhu procjene vašeg načina korištenja mrežnih stranica, izrade izvješća o aktivnostima na mrežnim stranicama koja su namijenjena administratorima i pružanje drugih usluga vezanih uz aktivnost mrežnih stranica i korištenje interneta. Google također može prenijeti te informacije trećim osobama u slučajevima kada je to potrebno sukladno propisima ili kada takve treće osobe obrađuju informacije u ime Googlea. Google neće povezati vašu IP adresu s drugim podacima s kojima raspolaže. Odabirom odgovarajućih postavki u svom internetskom pregledniku možete odbiti koristiti kolačiće, međutim u tom slučaju možda nećete moći koristiti sve mogućnosti koje su vam dostupne na ovim mrežnim stranicama. Koristeći ove mrežne stranice, pristajete na obradu svojih podataka od strane tvrtke Google na način i u svrhe kako je to prethodno navedeno.

Poveznica na ove mrežne stranice

Poveznica na mrežne stranice Opće uprave za zapošljavanje, socijalna pitanja i uključenost koja djeluje unutar Europske komisije može biti postavljena na bilo koju mrežnu stranicu pod uvjetom da se ne nalaze u kontekstu koji bi posjetitelje mogao navesti na zaključak da opća uprava podupire i podržava ciljeve ili odobrava sadržaje koji su objavljeni na drugim mrežnim stranicama ili organizaciju koja njima upravlja.

Nakon postavljanja poveznice pošaljite e-poruku administratoru mrežnih stranica Opće uprave za zapošljavanje, socijalna pitanja i uključenost koja djeluje unutar Europske komisije.