Sti

Akut lægehjælp - Det Forenede Kongerige

Nødsituationer

Ring 999 eller 112 (ved andet end nødsituationer ring 101)

National Health Services 111-nummer (NHS)

Her kan du få lægerådgivning og vejledning om de bedste lokale tjenester, så du kan få den behandling, du har brug for. Ring 111, når du har brug for lægehjælp hurtigt, men det ikke er en 999-nødsituation.

Behandling & omkostninger

Læger

  • Du kan blive behandlet gratis hos læger (general practitioners - GPs) i det nationale sundhedssystem (National Health Service eller NHS). Find en læge (GP) tæt på dig.

Tandlæger

  • Tandlægebehandling under NHS, der er klinisk nødvendig, kan fås ved betaling af et standardbidrag, som ikke kan refunderes. Find en tandlæge tæt på dig.

Hospitalsbehandling (NHS)

  • Bortset fra ved akut behandling går hospitalsbehandling gennem din læge (GP), tandlæge eller øjenlæge. De fleste behandlinger på NHS-hospitaler er gratis med et gyldigt europæisk sygesikringskort. Find et hospital tæt på dig.
  • Som besøgende med et gyldigt europæisk sygesikringskort har du ret til at få al klinisk nødvendig lægebehandling gratis. Det europæiske sygesikringskort dækker ikke planlagt behandling.

Lægemidler

Ambulance

  • Nødvendig ambulancekørsel er dækket.

Ambulanceflyvning

  • Der foreligger ingen oplysninger.

Tilbagebetaling

Behandling i Storbritannien er oftest gratis, så der findes intet refusionssystem.

Hvis standardpriserne anvendes (f.eks. tandlægehonorarer i NHS), kan de ikke refunderes i Storbritannien. Behandlinger ved privatlæger kan ikke godtgøres.

Hvis du har skullet betale for behandlingen, kan du kontakte din nationale sygesikringsudbyder, når du vender hjem og ansøge om refusion.

    Del

  • Send til Twitter Del på Facebook Del på Google+