Cale de navigare

Oportunităţile din Malta creează perspective pozitive pentru un specialist irlandez în economia pozitivă

Septembrie 2012

Susan Hayes

Deşi are doar în jur de 25 de ani, Susan Hayes din Irlanda şi-a clădit deja un renume impresionant în calitate de consultant financiar şi orator motivaţional. Mândră de titulatura sa de „economist pozitiv” atât pentru optimismul său, cât şi pentru ideile sale despre cum se poate crea valoare în ciuda crizei financiare, ea este director general al firmei de consultanţă Hayes Culleton. Cu ajutorul UE, Susan a reuşit să îşi extindă afacerea în Malta.

Susan a identificat o oportunitate de a-şi oferi serviciile de consultanţă în Malta, unde a simţit că poate comunica idei deosebite în calitate de consultant, orator şi formator cu studii în Irlanda. Cu toate acestea, nu e chiar atât de uşor să fii consultant în cealaltă parte a Europei.

Aşa se face că a intrat în scenă Enterprise Europe Network. Finanţată de Comisia Europeană, reţeaua reuneşte aproape 600 de organizaţii de sprijinire a afacerilor din peste 50 de ţări, pentru a ajuta IMM-urile să valorifice din plin oportunităţile din Europa şi de pe alte continente. Camera de Comerţ din Dublin – membră a reţelei – s-a arătat imediat dornică să contribuie la realizarea ambiţiei lui Susan de a stabili contacte noi în Malta.

Noile contacte au generat mai multe evenimente de training şi contracte de oratorie, inclusiv la Banca din Valetta, la Institutul Maltez al Contabililor şi la Universitatea din Malta. Hayes Culleton este acum o companie afiliată a Finance Malta, iar presa malteză se arată periodic interesată de opiniile lui Susan.

Mai multe informaţii:

  • Aflaţi cum poate Enterprise Europe NetworkDeutschEnglishespañolfrançaisitalianopolskisă contribuie la afacerea dumneavoastră
  • Blogul lui Susan Hayes – „The Positive Economist”English

Toate poveștile de succes

Începutul paginii
Ce este un IMM?

Programe cheie pentru antreprenori

  • Deveniţi internaţional cu Enterprise Europe Network
  • Formaţi un viitor antreprenor prin Erasmus for Young Entrepreneurs

Acest site web este gestionat de DG Ocuparea Forței de Muncă, Afaceri Sociale și Incluziune
și finanțat de Programul-cadru pentru Competitivitate și Inovare (PCI).

Ultima actualizare: 25/02/2014 | Începutul paginii