Navigációs útvonal

A máltai lehetőségek okot adnak az írországi „pozitív közgazdásznak” arra, hogy pozitív legyen

2012. szeptember

Susan Hayes

Bár még csak húszas évei közepén jár, az ír Susan Hayes már nem csekély hírnévre tett szert mint pénzügyi tanácsadó és motivációs előadó. Susan, aki saját, Hayes Culleton nevű tanácsadó cégét irányítja, büszkén viseli a „pozitív közgazdász” címet, melyet optimizmusával és a pénzügyi válsággal dacoló értékteremtő tevékenységével érdemelt ki. Az EU támogatásával vállalkozása Máltán is meg tudott jelenni.

Susan lehetőséget látott arra, hogy Írországban tanult tanácsadóként, előadóként és oktatóként tanácsadói szolgáltatásait Máltán is kínálja. Európa másik végén tanácsadói szolgáltatást nyújtani azonban nem olyan könnyű, mint ahogy hangzik.

Ezen a ponton lépett be a képbe az Enterprise Europe Network. Az Európai Bizottság által finanszírozott hálózat több mint 50 ország csaknem 600 vállalkozástámogatási szervezetét egyesíti abból a célból, hogy segítsen a kkv-knak Európában és azon túl kihasználni a lehetőségeiket. A dublini kereskedelmi kamara – amely szintén tagja a hálózatnak – örömmel sietett Susan segítségére, aki új kapcsolatokat keresett Máltán.

Ezek az új kapcsolatok számos képzési rendezvényt és előadói meghívást eredményeztek, például a Bank of Valletta, a Máltai Könyvelői Kamara és a Máltai Egyetem részéről. A Hayes Culleton mára a Finance Malta céges partnere, és Susant rendszeresen kérdezi a máltai sajtó különböző kérdésekről.

További információk:

 • Hogyan adhat értéket az Enterprise Europe NetworkDeutschEnglishespañolfrançaisitalianopolskivállalkozásának
 • Susan Hayes blogja – „The Positive Economist"English

Minden sikertörténet

Az oldal tetejére
De mi az a kkv?

Hírek

  Minden hírRSS

  Főbb programok vállalkozók részére

  • Kilépni a nemzetközi piacra az Enterprise Europe Network segítségével
  • A jövő vállalkozóinak segítése az Erasmus for Young Entrepreneurs révén

  Ezt a weboldalt a Belső Piaci, Ipar-, Vállalkozás- és Kkv-politikai Főigazgatóság tartja fenn
  és a Versenyképességi és Innovációs Keretprogram (CIP) finanszírozza..

  Utolsó frissítés: 25/02/2014 | Az oldal tetejére