Navigointipolku

Maltan mahdollisuudet antavat irlantilaiselle talousekspertille syitä olla positiivinen

Syyskuu 2012

Susan Hayes

Vasta 25-vuotias Susan Hayes Irlannista on jo hankkinut vaikuttavan maineen rahoituskonsulttina ja motivaattorina. Konsulttitoimisto Hayes Culletonin toimitusjohtaja on ylpeä siitä, että häntä kutsutaan ”positiiviseksi talousasiantuntijaksi”. Nimitys johtuu Hayesin optimismista ja asiantuntevasta näkemyksestä siitä, miten luoda lisäarvoa rahoituskriisistä huolimatta. EU:n tuki auttoi häntä laajentamaan toimintaansa Maltalle. 

Susan keksi tilaisuuden markkinoida konsulttipalveluitaan Maltalla, missä hän vaistosi voivansa tarjota erityistä tietoa Irlannissa koulutettuna konsulttina, puhujana ja kouluttajana. Työskentely konsulttina toisella puolella Eurooppaa on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty. 

Tässä Enterprise Europe Network tuli mukaan kuvaan. Euroopan komission rahoittama verkosto kokoaa lähes 600 liiketoimintaa tukevaa organisaatiota yli 50 maasta ja auttaa pk-yrityksiä hyödyntämään täysimääräisesti mahdollisuuksiaan Euroopassa ja sen ulkopuolella. Dublinin kauppakamari – verkoston jäsen – auttoi erittäin mielellään Susania, jonka tavoite oli hankkia uusia kontakteja Maltalta.

Uudet kontaktit johtivat useisiin koulutustilaisuuksiin ja puhujantehtäviin muun muassa Bank of Vallettassa, Maltan tilintarkastajien instituutissa ja Maltan yliopistossa. Hayes Culleton on nyt Finance Maltan tytäryhtiö, ja Susania pyydetään säännöllisesti kertomaan mielipiteensä Maltan lehdistölle.

Lisätietoja:

 • Ota selvää, miten Enterprise Europe NetworkDeutschEnglishespañolfrançaisitalianopolskivoi auttaa lisäämään liiketoimintasi arvoa.
 • Susan Hayesin blogi ‘The Positive Economist’English

Kaikki menestystarinat

Sivun alkuun
Mutta mikä on pk-yritys?

Uusimmat uutiset

  Kaikki uutisetRSS

  Yrittäjille suunnatut ohjelmat

  • Kansainvälistyminen Enterprise Europe Network
  • Opasta uutta yrittäjää Erasmus for Young Entrepreneurs

  Tätä sivustoa hallinnoi sisämarkkinoiden, teollisuuden, yrittäjyyden ja pk-yritystoiminnan pääosasto
  ja sitä rahoitetaan kilpailukyvyn ja innovoinnin puiteohjelmasta.

  Viimeisin päivitys: 25/02/2014 | Sivun alkuun