Sti

Muligheder i Malta giver "positiv økonom" fra Irland grund til at være positiv

September 2012

Susan Hayes

Susan Hayes fra Irland er blot i midten af 20'erne, men er allerede blevet godt etableret som finansrådgiver og motivator. Hun er administrerende direktør i konsulentvirksomheden Hayes Culleton og er stolt over at blive kaldt den "positive økonom" som følge af sin optimisme og indsigt i, hvordan der kan skabes værdier på trods af den finansielle krise.EU-støtte hjalp hende med at udvide hendes virksomhed til Malta.

Susan så en mulighed for at markedsføre sine konsulenttjenester i Malta. Her følte hun, at hun som irskuddannet konsulent, foredragsholder og underviser kunne give folk en særlig indsigt. Det er dog nemmere sagt end gjort at arbejde som konsulent i den anden ende af Europa. 

Og det er her, Enterprise Europe Network kom ind i billedet. Netværket, som finansieres af Europa-Kommissionen, samler omkring 600 erhvervsfremmende organisationer fra over 50 lande med henblik på at hjælpe SMV'er med at udnytte deres muligheder fuldt ud i og uden for Europa. Handelskammeret i Dublin, som er medlem af netværket, var mere end villigt til at hjælpe Susan med hendes ambition om at skabe nye kontakter i Malta.

De nye kontakter førte til en række kurser og foredrag, herunder i Bank of Valletta, det maltesiske revisorinstitut og på Maltas universitet. Hayes Culleton er i dag et associeret selskab under Finance Malta, og Susan opfordres jævnligt til at udtale sig i den maltesiske presse.

Få yderligere oplysninger:

 • Find ud af, hvordan Enterprise Europe NetworkDeutschEnglishespañolfrançaisitalianopolski kan skabe en merværdi for din virksomhed
 • Susan Hayes’ blog – ‘The Positive Economist’English

Alle succeshistorier

Til toppen
Men hvad er en SMV?

Nyheder

  Alle nyhederRSS

  Væsentlige programmer for iværksættere

  • Bliv international med Enterprise Europe Network
  • Bliv mentor for en fremtidig iværksætter med Erasmus for Young Entrepreneurs

  Dette websted forvaltes af GD for det Indre Marked, Erhvervspolitik, Iværksætteri og SMV’er
  og finansieres over Rammeprogrammet for konkurrenceevne og innovation (CIP).

  Seneste opdatering: 25/02/2014 | Til toppen