Sti

Fransk familiefirma lanceret på det østeuropæiske marked

Maj 2011

Gryftec og Westline ejere

For at udvide deres virksomheds aktiviteter kontaktede det parisiske ingeniørfirma, Westline, Enterprise Europe Network, da de gerne ville finde en pålidelig partner til at hjælpe dem med grænseoverskridende salg..

Westline, der er en familievirksomhed som blev grundlagt af et rumænsk par, Rodica og Mircea Chiorean, beskæftiger 10 personer. For denne lille virksomhed var støtte til at komme ind på nye markeder virkelig velkommen. Firmaet bad den lokale afdeling af Enterprise Europe Network om hjælp til at finde udenlandske distributører. Firmaet havde allerede et stærkt, globalt attraktivt produkt - SmartDrive-S3, et håndholdt apparat til styring af motorer og andre bevægelige dele i maskiner, der samler alle former for produkter, lige fra konfektion til biler. Produktet sparer energi og forøger produktivitet og er derfor en appellerende innovation på tværs af grænser.

Produktet tiltrak sig straks dets fremtidige polske distributørs interesse. Den nordpolske afdeling af Enterprise Europe Network fandt denne partner for Westline via deres virksomhedsmatchende database. Gryftec, et ingeniørfirma for mikroprocessorsystemer, så muligheden og er nu den første østeuropæiske distributør, der sælger Westlines produkter.

"Netværket leverede hurtige resultater, og vi vil fortsat arbejde med dem efterhånden som vores virksomhed vokser," siger Westline medstifter, Rodica Chiorean. Enterprise Europe Network, der finansieres af Europa-Kommissionen, er en vigtig hjælpende hånd til virksomheder med et tilbud om netværksmuligheder i 48 lande.

Læs mere:

 • Westlinefrançais
 • GryftecEnglish
 • Enterprise Europe NetworkEnglish

Alle succeshistorier

Til toppen
Men hvad er en SMV?

Nyheder

  Alle nyhederRSS

  Væsentlige programmer for iværksættere

  • Bliv international med Enterprise Europe Network
  • Bliv mentor for en fremtidig iværksætter med Erasmus for Young Entrepreneurs

  Dette websted forvaltes af GD for det Indre Marked, Erhvervspolitik, Iværksætteri og SMV’er
  og finansieres over Rammeprogrammet for konkurrenceevne og innovation (CIP).

  Seneste opdatering: 19/02/2014 | Til toppen