Navigointipolku

Barcelonassa tiedetään mistä yrittäjät on tehty

Kesäkuu 2011

Barcelona Activa

Vuonna 2004 Barcelonan kaupunki käynnisti yrityshautomon, jonka tarkoituksena oli auttaa yrittäjiä ja edistää alueen yrittäjyyttä. Sen jälkeen Barcelona Activasta on tullut oikea menestystarina.

Barcelona Activa on yrityspalvelukeskus, joka auttaa paikallisia yrittäjiä ja yritystoiminnasta kiinnostuneita henkilöitä. Sen tärkeimpiin palveluihin kuuluvat koulutus, verkostoitumistapahtumien järjestäminen sekä innovoinnin edistäminen. Keskuksen teknologiapuistosta saa IT-alan neuvontaa. Barcelona Activan koulutustilaisuudet on räätälöity yrityksille ja niitä järjestetään sekä paikan päällä että internetissä, mikä helpottaa yrittäjien pääsyä koulutuksiin. Barcelona Activan järjestämiin tilaisuuksiin ilmoittautuu vuosittain 220 000 osallistujaa.

Barcelona Activalla on ollut tärkeä merkitys kaupungin yrittäjyyden ja työllisyyden kasvussa: koulutuksiin on tähän mennessä osallistunut 134 000 henkilöä, ja samalla on luotu 6 214 uutta yritystä ja 11 800 työpaikkaa.

Yrittävä Eurooppa 2011 -pääpalkinto luovutettiin Barcelona Activalle Budapestissä järjestetyssä palkintoseremoniassa 24. toukokuuta. Tänä vuonna palkinnot jaettiin jo viidennen kerran Euroopan komission yritys- ja teollisuustoiminnan pääosaston aloitteesta. Yhteensä 399 hanketta 29 Euroopan maasta - mukaan lukien 24 EU:n jäsenvaltiota sekä Kroatia, Islanti, Norja, Serbia ja Turkki - kilpailivat vuoden 2011 palkinnoista.

Lisätietoa:

Kaikki menestystarinat

Sivun alkuun
Mutta mikä on pk-yritys?

Uusimmat uutiset

  Kaikki uutisetRSS

  Yrittäjille suunnatut ohjelmat

  • Kansainvälistyminen Enterprise Europe Network
  • Opasta uutta yrittäjää Erasmus for Young Entrepreneurs

  Tätä sivustoa hallinnoi sisämarkkinoiden, teollisuuden, yrittäjyyden ja pk-yritystoiminnan pääosasto
  ja sitä rahoitetaan kilpailukyvyn ja innovoinnin puiteohjelmasta.

  Viimeisin päivitys: 19/02/2014 | Sivun alkuun