Sti

Barcelona ved hvordan man coacher iværksættere

Juni 2011

Barcelona Activa

Barcelona etablerede i 2004 et enkelt referencepunkt for at hjælpe iværksættere og fremme iværksætteri i området. Barcelona Activa har siden da været en kæmpe succes.

Barcelona Activa er et erhvervscenter, der hjælper lokale iværksættere og andre der ønsker at starte deres egen virksomhed i Barcelona. Centrets kerneaktiviteter omfatter uddannelse, coaching, organiseringen af netværkevents og at hjælpe med innovation. Det giver virksomhederne praktiske IT råd i deres avancerede teknologipark. Barcelona Activa's træningsaktiviteter er skræddersyet og bliver afholdt både på stedet og online, hvilket giver iværksætterne let adgang til dem. Events, der er organiseret af centret, registrerer årligt 220.000 deltagere.

Barcelona Activa har haft en virkelig betydning for iværksætteri og beskæftigelse i byen: 134.000 mennesker har fået efteruddannelse og der er blevet skabt 6.214 virksomheder og 11.800 jobs.

Barcelona Activa fik juryens pris i Den Europæiske Iværksætterpris 2011 ved prisoverrækkelsesceremonien i Budapest den 24. maj. 2011 priserne markerede den femte udgave af Den Europæiske Iværksætterpris, et initiativ fra Europa-Kommissionens Generaldirektorat for Erhvervspolitik. I alt konkurrerede 399 projekter fra 29 europæiske lande - 24 EU lande plus Kroatien, Island, Norge, Serbien og Tyrkiet - om 2011 priserne.

Læs mere:

Alle succeshistorier

Til toppen
Men hvad er en SMV?

Nyheder

  Alle nyhederRSS

  Væsentlige programmer for iværksættere

  • Bliv international med Enterprise Europe Network
  • Bliv mentor for en fremtidig iværksætter med Erasmus for Young Entrepreneurs

  Dette websted forvaltes af GD for det Indre Marked, Erhvervspolitik, Iværksætteri og SMV’er
  og finansieres over Rammeprogrammet for konkurrenceevne og innovation (CIP).

  Seneste opdatering: 19/02/2014 | Til toppen