Sti

MedVentures – hjælpe gode ideer med at blive globale

Januar 2011

MedVentures logo  

En applikation til chauffører og dårligt seende brugere der oplæser tekst beskeder, forvaltning af energinet i utilgængelige områder via GPRS-baserede løsninger, sociale netværk for kvinder i Mellemøsten - disse meget forskellige forretningsideer har en ting til fælles: de skovlede for nylig MedVentures 2010 priser for succesfyldte nye virksomheder etableret i Middelhavsregionen.. 

MedVentures belønner innovative nye virksomheder der har nået en stor vækst fra sydlige Middelhavslande. De tre vindere – EyalGPSEnglish (Israel), ADDICTS 123 (Den Palæstinensiske Myndighed) og Ounousa.comالعربية (Libanon) –var udvalgt blandt ca. et hundrede konkurrencedeltagere og modtog pengepriser til en samlet værdi af 90 000 €.

De nye virksomheder blev ikke alene valgt for deres resultater på lokalt niveau men også for deres internationale potentiale: gennem coaching, partnerskaber, team-building og bevillinger vil deres udvikling modtage et virkelig løft globalt.

MedVentures initiativet er en del af EU's "Invest in Med" programmet, der udvikler handelsrelationer og partnerskaber mellem EU og Middelhavspartnerlande. Som en bro mellem inkubatorer, investorer og strukturer støttes entreprenører i Middelhavsregionen, MedVenture agerer for at opmuntre internationaliseringen af lokale virksomheder, med et fokus på mindre nye virksomheder.

Initiativet ledes af ANIMA investeringsnetværket, en platform fra mange lande der arbejder på at maksimere økonomisk udvikling rundt om i Middelhavsområdet.

Læs mere:

 • MedVentures websiteEnglish
 • Invest in Med programmetEnglish
 • ANIMA InvesteringsnetværkEnglish

Alle succeshistorier

Til toppen
Men hvad er en SMV?

Nyheder

  Alle nyhederRSS

  Væsentlige programmer for iværksættere

  • Bliv international med Enterprise Europe Network
  • Bliv mentor for en fremtidig iværksætter med Erasmus for Young Entrepreneurs

  Dette websted forvaltes af GD for det Indre Marked, Erhvervspolitik, Iværksætteri og SMV’er
  og finansieres over Rammeprogrammet for konkurrenceevne og innovation (CIP).

  Seneste opdatering: 11/02/2014 | Til toppen