Navigointipolku

Yrittäjä, joka päätti parantaa palvelumarkkinoita

Syyskuu 2010

Kath Sutherland

Kath Sutherland huomasi, että työmarkkinoilta puuttuu laadukkaita palveluita vammaisille, joten hän perusti yrityksen tuottamaan niitä.

Sutherland tiesi omasta kokemuksestaan itsekin vammaisena, millaisille käytännön palveluille olisi kysyntää. Nyt hänen oma yrityksensä START (Ability) on yhteistyössä useiden järjestöjen kanssa tuottaakseen käytännön tukipalveluja sosiaalisesti syrjäytyneille ja auttaakseen heitä löytämään työpaikkoja, perustamaan yrityksiä, pääsemään vapaa-ajan aktiviteetteihin jne.

Sutherland on kiitollinen vammaisyrittäjien verkoston antamista neuvoista yrityksen perustamisen aikoihin. Hän sai verkostolta korvaamatonta taloudellista ja teknologia-apua. Kuten jokainen yrittäjä, Sutherlandkin on ollut sitkeä, ja hän sanoo, että menestys on "vaihtoehtoisten tapojen löytämistä kriisien voittamiseksi".

Kath Sutherland esitteli yritystään Eurooppalaisen pk-yritysviikon 2010 yhteydessä. Eurooppalaisen pk-yritysviikon tarkoituksena on jakaa tietoa mikro- ja pk-yrityksille EU-tuesta sekä kansallisilta, alueellisilta ja paikallisilta viranomaisilta haettavasta tuesta. Lisäksi kampanjalla pyritään edistämään yrittäjyyttä, jotta yhä useammat harkitsisivat vakavasti ryhtyvänsä yrittäjiksi. Viimeisimmän Eurobarometri-tutkimuksenEnglish mukaan 45 % eurooppalaisista haluaisi yrittäjäksi, mutta vain 10 % eurooppalaisista on yrittäjiä, minkä vuoksi tukijärjestelmille ja yrittäjyyden edistämiselle on tarvetta.

Lisätietoa:

Kaikki menestystarinat

Sivun alkuun
Mutta mikä on pk-yritys?

Uusimmat uutiset

  Kaikki uutisetRSS

  Yrittäjille suunnatut ohjelmat

  • Kansainvälistyminen Enterprise Europe Network
  • Opasta uutta yrittäjää Erasmus for Young Entrepreneurs

  Tätä sivustoa hallinnoi sisämarkkinoiden, teollisuuden, yrittäjyyden ja pk-yritystoiminnan pääosasto
  ja sitä rahoitetaan kilpailukyvyn ja innovoinnin puiteohjelmasta.

  Viimeisin päivitys: 10/02/2014 | Sivun alkuun