Sti

Friske ideer - Maltesisk rejsebureau huser Slovakisk iværksætter

Maj 2010

Global Air Travel

Det maltesiske rejsebureau Global Air Travel ville gerne have noget frisk indsigt fra en ung iværksætter, samt nye internationale kontakter. Det er grunden til at de tog imod slovakiske Alena Seginkova, der gerne vil være iværksætter, i fire måneder gennem Erasmusprogrammet for unge iværksættere.

Global Air Travel som har været i Bugeja familien siden 1996, yder turist tjenester for udlændinge på Malta. Ejeren Joseph Bugejavar var tiltrukket af Seginkovas baggrund i naturbeskyttelse, virksomhed og turisme - der alle er centrale i hans virksomhed. Bugeja tænkte at en udveksling af ideer med hans medarbejdere også ville blive hilst velkommen, mens man husede en kommende iværksætter og gav hende nogle vigtige færdigheder inden for erhvervet i praksis..

Seginkova, som arbejder med virksomhedsledelse, marketing, networking og økoturisme, bragte sine evner og synspunkter til Bugejas virksomhed - som blev meget værdsat under udvekslingen. Seginkova - som gerne vil starte sin egen virksomhed - ønskede at få etableret kontakter mellem Malta og Slovakiet og takker denne erfaring for det.  Bugeja var selv meget glad for resultatet: "Erasmusprogrammet for nye iværksætter er en stor gevinst for virksomheden. Det skaber fremtidige muligheder for samarbejde inden for turistbranchen mellem Malta og det internationale marked.”

Erasmus for unge iværksættere – et udvekslingsprogram for unge iværksættere og erfarne entreprenører som giver dem husly i et andet land  – har vist sig meget succesfyldt i dets lidt mere end etårige eksistens. Med fokus på gensidig inspiration og erfaringsudveksling, har mere end 2.000 personer ansøgt og i tredje kvartal af 2010 er det anslået, at der har været 500 ophold inden for så forskellige brancher som markedsføring og medier, uddannelse, IT og lægevidenskab. I det første år var den mest efterspurgte destination Storbritannien, mens de fleste deltagere kom fra Spanien og Italien.

For yderligere information:

Alle succeshistorier

Til toppen
Men hvad er en SMV?

Nyheder

  Alle nyhederRSS

  Væsentlige programmer for iværksættere

  • Bliv international med Enterprise Europe Network
  • Bliv mentor for en fremtidig iværksætter med Erasmus for Young Entrepreneurs

  Dette websted forvaltes af GD for det Indre Marked, Erhvervspolitik, Iværksætteri og SMV’er
  og finansieres over Rammeprogrammet for konkurrenceevne og innovation (CIP).

  Seneste opdatering: 05/02/2014 | Til toppen