Cale de navigare

Finanțare eficientă pentru iniţiative virtuale poloneze

Martie 2010

Antreprenorul polonez Grzegorz Kozak conduce o companie de dezvoltare  web numită „Virtual People”, în Szczecin, nord-vestul Poloniei. Având foarte multe idei, el a dorit să inițieze mai multe proiecte web, inclusiv un site de relaționare socială și un serviciu online de licitații comerciale. Dar avea nevoie de finanțarea adecvată pentru a da viață ideilor sale.

Dl. Kozak s-a adresat partenerului local al Rețelei întreprinderilor europene, Asociația de dezvoltare economică a Pomeraniei de Vest. Rețeaua oferă asistență în afaceri întreprinderilor mici de pe întregul teritoriu UE. Alcătuită din 550 de organizații partenere din 44 de țări, această rețea ajută întreprinderile mici să acceseze finanțări și subvenții UE și le sprijină în găsirea de parteneri în străinătate, în domeniul afacerilor și tehnologiei.

În Szczecin, expertul Rețelei Katarzyna Mecinska examinează cu atenție subvențiile și finanțările puse la dispoziție de Uniunea Europeană. Dumneaei a găsit o oportunitate de finanțare din fondurile structurale, i-a dat domnului Kozak toate informațiile de care avea nevoie pentru a face o cerere și l-a ajutat să întocmească o documentație corectă. Cererea de finanțare a societății „Virtual People” a avut succes. Dl. Kozak a primit în jur de 22 600 de euro în vederea dezvoltării site-urilor sale web, printre care un portal de oferte onlinepolskiși un site de discuțiipolski.

Ajutorul primit din partea rețelei a contat extrem de mult în lansarea afacerii sale - a angajat 3 persoane și, în curând, va mai angaja încă una. „Îi mulțumesc doamnei Mecinska, am primit informații complete despre posibilele surse de finanțare a ideilor noastre”, spune dl. Kozak. „Experiența și recomandările sale profesionale au avut o mare importanță pentru reușita cererii de finanțare.”

Mai multe informaţii:

  • Rețeaua întreprinderilor europeneEnglish

Toate poveștile de succes

Începutul paginii
Ce este un IMM?

Programe cheie pentru antreprenori

  • Deveniţi internaţional cu Enterprise Europe Network
  • Formaţi un viitor antreprenor prin Erasmus for Young Entrepreneurs

Acest site web este gestionat de DG Ocuparea Forței de Muncă, Afaceri Sociale și Incluziune
și finanțat de Programul-cadru pentru Competitivitate și Inovare (PCI).

Ultima actualizare: 29/01/2014 | Începutul paginii