Navigációs útvonal

Valódi finanszírozás lengyel virtuális ötletek számára

2010. március

Grzegorz Kozak lengyel vállalkozó a Lengyelország északnyugati részén fekvő Szczecinben vezeti a Virtual People nevű webfejlesztő céget. Kozaknak rengeteg ötlete volt, több webes projektet is el akart indítani, többek között egy közösségi oldalt és egy online kereskedelmi pályáztató szolgáltatást. De még megfelelő finanszírozásra is szüksége volt ahhoz, hogy meg tudja valósítani az ötleteit.

Az Enterprise Europe Network helyi partneréhez, a Nyugat-Pomerániai Gazdaságfejlesztési Szövetséghez fordult segítségért. Az Enterprise Europe Network egy hálózat, amely az egész EU-ban nyújt támogatást a kisvállalkozásoknak. A 44 országban működő 550 partnerszervezetet tömörítő hálózat segít az uniós finanszírozáshoz és támogatásokhoz való hozzáférésben, valamint támogatja a kisvállalkozásokat abban, hogy külföldi üzleti és technológiai partnereket tudjanak találni.

Szczecinben a hálózat egyik szakértője, Katarzyna Mecinska pontosan nyomon követi, hogy milyen támogatásokat és finanszírozási lehetőségeket kínál az Európai Unió. A strukturális alapok keretében talált is egy megfelelő lehetőséget, majd továbbította Kozak úrnak az összes információt, amelyek szükségesek voltak a pályázat elkészítéséhez, ezáltal segítve őt abban, hogy a csatolandó dokumentáció megfelelően legyen összeállítva.

A Virtual People finanszírozásra vonatkozó pályázata sikerrel járt. Kozak úr kb. 22 600 eurót kapott a weboldalai fejlesztésére, többek között egy online pályázati portálrapolskiés egy beszélgető oldalrapolski.

A hálózat segítsége hatalmas változást eredményezett vállalkozása számára: már felvett három embert, és rövidesen még egyet fog alkalmazni. "Hála Katarzynának alapos tájékoztatást kaptunk az ötleteink finanszírozásához igénybe vehető lehetséges forrásokról" – mondja Kozak úr. – "Az ő tapasztalata és szakmai tanácsai nagyban hozzájárultak a pályázatunk sikeréhez."

További információk:

 • Enterprise Europe NetworkEnglish

Minden sikertörténet

Az oldal tetejére
De mi az a kkv?

Hírek

  Minden hírRSS

  Főbb programok vállalkozók részére

  • Kilépni a nemzetközi piacra az Enterprise Europe Network segítségével
  • A jövő vállalkozóinak segítése az Erasmus for Young Entrepreneurs révén

  Ezt a weboldalt a Belső Piaci, Ipar-, Vállalkozás- és Kkv-politikai Főigazgatóság tartja fenn
  és a Versenyképességi és Innovációs Keretprogram (CIP) finanszírozza..

  Utolsó frissítés: 29/01/2014 | Az oldal tetejére