Navigacijska pot


O nas
Vodja Predstavništva

Kdo smo?
Pošlji spletno stran prijateljemPošlji spletno stran prijateljemNatisniNatisni

Oddelek za odnose z javnostmi na Predstavništvu Evropske komisije v Sloveniji skrbi za to, da so slovenski mediji dobro seznanjeni s stališči in odločitvami Evropske komisije in si prizadeva, da bi bili državljani čim bolje informirani o evropskih zadevah.

Oddelek vsak dan pripravi dnevni pregled aktualnih odločitev Evropske komisije, ki ga v elektronski obliki posreduje medijem in zainteresirani javnosti. Vsak petek pripravimo napovednik dogodkov Predstavništva Evropske komisije v prihodnjem tednu. Če želite prejemati dnevni pregled aktualnih novic in petkov napovednik neposredno v svoj elektronski predal, nam to sporočite na e-naslov: nives.petrocnik@ec.europa.eu

Sicer lahko najpomembnejše aktualne odločitve spremljate na prvi strani naše spletne strani(rubrika Aktualno), vse odločitve po posameznih dnevih pa so objavljene tudi v razdelku Sporočila za medije.

Oddelek za odnose z javnostmi odgovarja tudi na vprašanja novinarjev o delovanju Evropske komisije in jih preko sporočil za medije obvešča o pomembnih odločitvah, ki se nanašajo na Slovenijo, ter o lastnih dogodkih. Organizira seminarje in izobraževanja novinarjev na sedežu Evropske komisije v Bruslju ali v Sloveniji in skrbi za medijske aktivnosti evropskih komisarjev in visokih predstavnikov Evropske komisije v času obiskov v Sloveniji.

Oddelek posodablja spletno stran Predstavništva, skrbi za njegov FacebookTwitter in YouTube profil. 

Kontaktna oseba:

Maja Pavlović 

telefon: 01 252 88 13

faks: 01 425 20 85

e-naslov: maja.pavlovic@ec.europa.eu

 

V središču
Evropsko leto državljanov 2013: »Za Evropo gre. Za vas gre.«
Evropsko leto državljanov 2013: »Za Evropo gre. Za vas gre.«

Evropske institucije so leto 2013 razglasile za evropsko leto državljanov. Številni dogodki, ki se odvijajo po vseh državah članicah pod sloganom »Za Evropo gre. Za vas gre so posvečeni pojasnjevanju pravic in priložnosti...

Več ...

 

NE ZAMUDITE
KoledarPublikacije.

Zadnja sprememba: 02/04/2014  |Na vrh