Navigacijska pot


O nas
Vodja Predstavništva

Delo v institucijah EU
Pošlji spletno stran prijateljemPošlji spletno stran prijateljemNatisniNatisni

Zaposleni v evropskih institucijah prihajajo iz vseh osemindvajsetih držav članic. Sistem nacionalnih kvot ne obstaja, vodilo je pravična zastopanost zaposlenih iz vseh držav.

Vse informacije o možnosti zaposlitve ali opravljanja pripravništva za mlade v institucijah Unije, v Evropski komisiji, Svetu EU, Evropskem parlamentu, na Sodišču Evropskih skupnosti, Računskem sodišču, v Ekonomsko-socialnem odboru, Odboru regij in pri Evropskem varuhu človekovih pravic boste našli na naslednjih straneh in se hkrati seznanili tudi s postopkom izbora osebja.

 Več:

Delo v institucijah EU

EPSO izbirni postopek za pravnike lingviste  (AD7)

Evropski urad za izbor osebja (EPSO) je objavil javni natečaj za pravnike lingviste (2014/C 145 A/01), na podlagi katerega bo oblikoval nabor kandidatov za delovna mesta pravnikov lingvistov na Sodišču Evropske unije.

Več:

Rok za prijavo:  1. julij 2014

Delovno mesto izvršnega direktorja Frontex (AD 14) 

Evropska agencija za upravljanje operativnega sodelovanja na zunanjih mejah držav članic Evropske unije (Frontex) s sedežem v Varšavi na Poljskem,  poziva k predložitvi prijav za delovno mesto izvršnega direktorja (AD 14; m/ž).

Referenca: COM/2014/10355 ;  2014/C 180 A/01

Rok za prijavo:  14. julij 2014

Več:

 

 

EPSO izbirni postopek za strokovno-tehnične uslužbence na področju IKT (AST 3) 

Evropski urad za izbor osebja (EPSO) je objavil javni natečaj strokovno tehnične uslužbence na področju informacijskih in komunikacijskih tehnologij (EPSO/AST/133/14;  2014/C 178 A/01): 

  • Informacijski sistemi
  • Varnost informacijskih sistemov
  • Omrežja in telekomunikacije
  • Pisarniška infrastruktura IT in podatkovni center
  • Splet 

Rok za prijavo: 15. julij 2014 

Več:

Delovno mesto direktorja CdT  (AD 14) 

Prevajalski center za organe Evropske unije v Luxembourgu poziva k predložitvi prijav za delovno mesto direktorja centra (AD14; m/ž).

Referenca: COM/2014/10356; 2014/C 185 A/01

Rok za prijavo:  15. julij 2014

Več:

 

 

Evropska komisija objavila razpis za prijavo interesa za pogodbeno osebje

Evropska komisija je objavila razpis za prijavo interesa za pogodbeno osebje po funkcionalnih skupinah II, III in IV, na podlagi katerega bo oblikovala nabor kandidatov za delovna mesta pogodbenih uslužbencev na splošnih področjih delovanja Evropske komisije.

Kandidati se lahko prijavite prek spletne podatkovne zbirke EU CV online. Komisija bo izbrala kandidate, ki bodo povabljeni na razgovore o usposobljenosti. Uspešni kandidati bodo z Evropsko komisijo lahko podpisali pogodbo za obdobje največ treh let, v skladu s členom 3b o pogojih za zaposlitev drugih uslužbencev Evropske unije.

Komisija si pridržuje pravico, da razpis zaključi kadar koli. Kandidati bodo o datumu zaključka obveščeni najmanj en mesec vnaprej z objavo te informacije na portalu Europa in spletni strani Evropskega urada za izbor osebja (EPSO

Večina pogodb bo na voljo v glavnih krajih zaposlitve Komisije: Bruselj (Belgija), Luxembourg (Luksemburg) in Ispra (Italija). Možno je, da bodo nekatere pogodbe na voljo tudi v drugih krajih zaposlitve Komisije: Geel (Belgija), Karlsruhe (Nemčija), Petten (Nizozemska) in Sevilla (Španija). 

Več informacij lahko najdete na spletni strani Evropske komisije: http://ec.europa.eu/civil_service/job/index_sl.htm

V središču
Javno spletno posvetovanje o strategiji Evropa 2020
Javno spletno posvetovanje o strategiji Evropa 2020

Evropska komisija je začela javno spletno posvetovanje o strategiji Evropa 2020, dolgoročnem načrtu EU za rast in delovna mesta. Posvetovanje, ki bo potekalo do 31. oktobra 2014, je namenjeno zbiranju m...

Več ...

 

NE ZAMUDITE
KoledarPublikacije.

Zadnja sprememba: 19/06/2014  |Na vrh