Navigacijska pot


O nas
Vodja Predstavništva

Dialog z državljani s podpredsednico Evropske komisije Viviane Reding 16.9. v Trstu
Pošlji spletno stran prijateljemPošlji spletno stran prijateljemNatisniNatisni

13/09/2013 00:00:00

Podpredsednica bo na voljo za vaša vprašanja in mnenja o EU, evropskem državljanstvu in ukrepih za izboljšanje vsakdana Evropejcev.

  Dialog z državljani s podpredsednico Evropske komisije Viviane Reding 16.9. v Trstu

  Pridružite sem nam v ponedeljek, 16. septembra 2013, ob 14.30 v Kongresnem centru v Trstu (Molo Bersaglieri 3).

  Podpredsednica Evropske komisije Viviane Reding bo na voljo za vaša vprašanja, mnenja in razmišljanja o Evropski uniji, evropskem državljanstvu ter ukrepih in reformah, ki so potrebni za izboljšanje vsakdana Evropejk in Evropejcev.

  Dialog z državljani v Trstu je eden izmed dogodkov v okviru evropskega leta državljanov 2013. Tovrstni dialogi potekajo po evropskih mestih že od jeseni 2012 in jih bo skupaj 42.

  Dialog s podpredsednico Evropske komisije Viviane Reding v Trstu bo hkrati tudi prva vseevropska razprava, na katerem bodo sodelovali državljani Italije, Slovenije, Avstrije in Hrvaške. V razpravi bo sodeloval tudi italijanski minister za evropske zadeve Enzo Moavero Milanesi. Zagotovljeno bo simultano tolmačenje v slovenščino.

  Ker je število mest omejeno, prosimo, da nam svojo udeležbo sporočite najkasneje do petka, 13. septembra, na COMM-REP-LJU@ec.europa.eu.  Za udeležence organiziramo tudi brezplačni avtobusni prevoz iz Ljubljane in Kopra.

  V razpravo se lahko predhodno vključite tudi na omrežju Twitter z oznako #EUdeb8.

  Več informacij o dogodku dobite na spletni strani razprav o pridhodnosti Evrope.

   

  V središču
  Evropsko leto državljanov 2013: »Za Evropo gre. Za vas gre.«
  Evropsko leto državljanov 2013: »Za Evropo gre. Za vas gre.«

  Evropske institucije so leto 2013 razglasile za evropsko leto državljanov. Številni dogodki, ki se odvijajo po vseh državah članicah pod sloganom »Za Evropo gre. Za vas gre so posvečeni pojasnjevanju pravic in priložnosti...

  Več ...

   

  NE ZAMUDITE
  KoledarPublikacije.

  Zadnja sprememba: 20/09/2013  |Na vrh