Navigacijska pot


O nas
Vodja Predstavništva

Ustavimo škodljivo prakso zamud pri plačilih - 13.3.
Pošlji spletno stran prijateljemPošlji spletno stran prijateljemNatisniNatisni

06/03/2014 00:00:00

V četrtek, 13. marca 2014, bo Generalni direktorat za podjetništvo in industrijo Evropske komisije v Ljubljani v hotelu Slon gostil brezplačniseminar o zamudah pri plačilih ter uporabi nove evropske direktive za spopad s to težavo. 

  Ustavimo škodljivo prakso zamud pri plačilih - 13.3.

  Zaradi zamud pri plačilih računov vsako leto propade na tisoče malih in srednjih podjetij po vsej Evropi. Tako po nepotrebnem izgubljamo dragocena in perspektivna delovna mesta. Plačilna nedisciplina bremeni in hromi celotno gospodarstvo EU, zato moramo stopiti skupaj v prizadevanjih za preprečevanje te škodljive prakse. 

  O škodi in težavah, ki nastanejo zaradi zamud pri plačilih, bodo spregovorili predstavniki Evropske komisije, vlade Republike Slovenije in Gospodarske zbornice Slovenije. Seminar se bo zaključil z okroglo mizo in razpravo s predstavniki malih in srednjih podjetij, industrije in pravne stroke. Pričakujemo živahno razpravo. 

  Več informacij, program seminarja in prijavni obrazec najdete na spletni strani GD za podjetništvo in industrijo

  Več:

  V središču
  Evropsko leto državljanov 2013: »Za Evropo gre. Za vas gre.«
  Evropsko leto državljanov 2013: »Za Evropo gre. Za vas gre.«

  Evropske institucije so leto 2013 razglasile za evropsko leto državljanov. Številni dogodki, ki se odvijajo po vseh državah članicah pod sloganom »Za Evropo gre. Za vas gre so posvečeni pojasnjevanju pravic in priložnosti...

  Več ...

   

  NE ZAMUDITE
  KoledarPublikacije.

  Zadnja sprememba: 17/03/2014  |Na vrh