Navigacijska pot


O nas
Vodja Predstavništva

Evropski komisar za okolje Janez Potočnik v Sloveniji - 28. 6. 2013
Pošlji spletno stran prijateljemPošlji spletno stran prijateljemNatisniNatisni

28/06/2013 00:00:00

Komisar je v sklopu obiska sodeloval na javni razpravi v Državnem svetu in bil častni govorec na uradnem odprtju Preglovega raziskovalnega centra.

  Evropski komisar za okolje Janez Potočnik v Sloveniji - 28. 6. 2013

  Evropski komisar za okolje Janez Potočnik je bil v petek, 28. junija 2013, na obisku v Sloveniji. Bil je gost javne razprave "Izzivi trajnostnega razvoja v Sloveniji" v Državnem svetu. Udeležence je nagovoril z osrednjim prispevkom "Globalni in evropski pogled na trajnostno strategijo razvoja" in sodeloval v razpravi s strokovnjaki.

  V sklopu delovnega obiska v Sloveniji je bil komisar Potočnik, poleg predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja in direktorja Kemijskega inštituta Janka Jamnika, tudi častni govorec na uradnem odprtju Preglovega raziskovalnega centra.

  Prilagamo besedilo govora msw8 - 185 KB [185 KB] evropskega komisarja za okolje Janeza Potočnika na odprtju Preglovega raziskovalnega centra in ob podelitvi Preglovih nagrad Kemijskega inštituta. 

  V središču
  Evropsko leto državljanov 2013: »Za Evropo gre. Za vas gre.«
  Evropsko leto državljanov 2013: »Za Evropo gre. Za vas gre.«

  Evropske institucije so leto 2013 razglasile za evropsko leto državljanov. Številni dogodki, ki se odvijajo po vseh državah članicah pod sloganom »Za Evropo gre. Za vas gre so posvečeni pojasnjevanju pravic in priložnosti...

  Več ...

   

  NE ZAMUDITE
  KoledarPublikacije.

  Zadnja sprememba: 28/06/2013  |Na vrh