Cale de navigare

RAPID: SOLVIT - Cinci ani de succese in solutionarea mai rapida de probleme concrete in Europa

12/07/2007

  Tip-Serverul EUROPA - stiri UE
  Data12 iulie 2007
  SursaComisia Europeana
  DescriereDe la infiintarea sa in 2002, reteaua SOLVIT a UE le-a furnizat celor care locuiesc, muncesc, studiaza sau fac afaceri in alta tara din uniune decat tara natala solutii rapide si eficiente pentru mai mult de 1 800 de probleme concrete.

  Aceste probleme apar in cazurile in care administratiile nationale aplica incorect legislatia comunitara si le refuza cetatenilor si intreprinderilor drepturile pe care acestia le au pe piata unica.

  De exemplu, SOLVIT a facilitat unei companii austriece comercializarea de branza in Franta, unui frizer britanic - deschiderea unui salon de coafura in Germania si unui medic maghiar – posibilitatea de a lucra in Irlanda.

  SOLVIT intentioneaza acum sa valorifice aceste succese sporindu-si capacitatea si asigurandu-se ca serviciul este cunoscut de mai multe persoane.

  Acesta este un comunicat de presa din baza de documente de informare publica RAPID a Uniunii Europene. Pentru a citi textul complet al comunicatului de presa, va rugam sa accesati linkul de mai jos.
  Link-uriLink-uri externe
  RAPID: SOLVIT - Cinci ani de succese in solutionarea mai rapida de probleme concrete in Europa
  Ultima actualizare: 25/08/2011  |Începutul paginii