Cale de navigare

RAPID: Saptamana Verde 2007 - Lectiile trecutului, provocarile viitorului

08/06/2007

  Tip-Serverul EUROPA - stiri UE
  Data8 iunie 2007
  SursaComisia Europeana
  DescriereSa invatam din succesele si greselile anterioare pentru a ne asigura ca provocarile actuale si viitoare pentru mediul inconjurator sunt rezolvate intr-un mod cat mai eficient, acesta e scopul Saptamanii Verzi din acest an, conferinta si expozitia anuala a Comisiei Europene, dedicate mediului inconjurator.

  Relationand evenimentul cu cea de a 50-a aniversare a Tratatului de la Roma, Sapatamana Verde 2007 se va desfasura in cladirea Charlemagne, in perioada 12-15 iunie, avand ca slogan: 'Lectiile trecutului, provocarile viitorului'.

  Sunt asteptati aproximativ 4000 de participanti. Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso si Vice-Presedintele Margot Wallstrom vor sustine discursuri in cadrul sesiunii de deschidere din 12 iunie, iar Comisarul European pentru Politica Regionala, Danuta Hubner, va sustine un discurs in cadrul sesiunii despre regiuni si dezvoltarea durabila pentru mediul inconjurator.

  Acesta este un comunicat de presa din baza de documente de informare publica RAPID a Uniunii Europene. Pentru a citi textul complet al comunicatului de presa, va rugam sa accesati linkul de mai jos.
  Link-uriLink-uri externe
  RAPID: Saptamana Verde - Lectiile trecutului, provocarile viitorului
  Ultima actualizare: 25/08/2011  |Începutul paginii