Cale de navigare

RAPID: Saptmana Europeana a Tineretului 2007 - incluziunea sociala si diversitatea, tematici prioritare pentru cei 200 de tineri reuniti la Bruxelles

01/06/2007

  Tip-Serverul EUROPA - stiri UE
  Data1 iunie 2007
  SursaComisia Europeana
  DescriereIncluziunea sociala si diversitatea vor fi tematicile prioritare pe ordinea de zi in cadrul celei de-a treia editii a Saptamanii Europene a Tineretului, care va avea loc in perioada 3-10 iunie 2007.

  Pe tot cuprinsul Europei se vor desfasura dezbateri pe teme politice, evenimente culturale, toate acestea fiind legate de lansarea la nivel european a noului program Tineret in Actiune (2007-2013).

  La Bruxelles, se vor intalni 200 de tineri cu ocazia evenimentului Tineret in Actiune!. Acesta reprezinta o continuare a reuniunii recente la nivel inalt a tinerilor de la Roma si a manifestarii pentru tineri organizate de Presedintia germana la Köln.

  Parte integranta a dialogului structurat cu tineri, dezbaterea de la Bruxelles va culmina cu o discutie (6 iunie) pe teme politice cu comisarii Jan Figel si Vladimir Spidla si reprezentanti de rang inalt ai altor institutii UE.

  Acesta este un comunicat de presa din baza de documente de informare publica RAPID a Uniunii Europene. Pentru a citi textul complet al comunicatului de presa, va rugam sa accesati linkul de mai jos.
  Link-uriLink-uri externe
  RAPID: Saptmana Europeana a Tineretului 2007 - incluziunea sociala si diversitatea, tematici prioritare pentru cei 200 de tineri reuniti la Bruxelles
  Ultima actualizare: 25/08/2011  |Începutul paginii