Cale de navigare

RAPID: Comisia Europeana analizeaza impactul finantarilor pentru regiuni si lanseaza dezbateri referitoare la urmatoarea runda a politicii de coeziune

30/05/2007

  Tip-Serverul EUROPA - stiri UE
  Data30 mai 2007
  SursaComisia Europeana
  DescrierePolitica de coeziune a avut un efect dovedit in dezvoltarea regiunilor Uniunii Europene, dar va avea de infruntat noi provocari in anii urmatori.

  Acestea au fost rezultatele ultimului raport al Comisiei Europene despre coeziunea economica si sociala.

  Cel de al patrulea raport, publicat astazi, prezinta pentru prima data situatia economica, sociala si teritoriala a Uniunii Europene cu 27 de state membre.

  Raportul contine analiza detaliata a regiunilor in ceea ce priveste PIB, productivitate si ocuparea fortei de munca.

  Acesta identifica o serie de provocari cu care se vor confrunta statele mmebre si regiunile in anii urmatori.

  De asemenea, prezinta o prima evaluare a impactului politicii europene de coeziune in perioada 2000-2006, dar si a pregatirilor pentru perioada 2007-2013.

  Raportul include 10 intrebari pentru a demara dezbaterea in cadrul dar si in afara institutiilor europene, asupra viitorului acestei politicii importante.

  Acesta este un comunicat de presa din baza de documente de informare publica RAPID a Uniunii Europene. Pentru a citi textul complet al comunicatului de presa, va rugam sa accesati linkul de mai jos.
  Link-uriLink-uri externe
  RAPID: Comisia Europeana analizeaza impactul finantarilor pentru regiuni si lanseaza dezbateri referitoare la urmatoarea runda a politicii de coeziune
  Ultima actualizare: 25/08/2011  |Începutul paginii