Cale de navigare

RAPID: Comisia Europeana lanseaza "Mini-bucatarii europeni", un site pentru copii despre gatitul sanatos

15/05/2007

  Tip-Serverul EUROPA - stiri UE
  Data15 mai 2007
  SursaComisia Europeana
  DescriereComisia Europeana si Euro-toques International, Asociatia Europeana a Bucatarilor, au lansat "Mini-bucatarii europeni", un site Internet pentru copii care are ca scop sa contribuie la lupta impotriva obezitatii copiilor prin incurajarea mancatului si gatitului sanatos. Promoveaza Ziua Europeana a Hranei si Gatitului Sanatoase, care va fi celebrata in 9 noiembrie 2007.

  In acea zi, bucatari din toata Uniunea Europeana vor demonstra copiilor cum sa gateasca si sa manance sanatos in scoli si restaurante. Situl scoate in evidenta cum pot lua copii parte la un concurs de desen pentru un afis care va fi utilizat in campanie. Situl ofera si un forum Internet cu privire la gatitul si mancatul sanatos, pentru parinti, profesorii si copii. Gasiti deasemenea retete de mancarea sanatoase si simple precum si sfaturi cu privire la gatit, de la unii din cei mai buni bucatari din Europa.

  Acesta este un comunicat de presa din baza de documente de informare publica RAPID a Uniunii Europene. Pentru a citi textul complet al comunicatului de presa, va rugam sa accesati linkul de mai jos.
  Link-uriDocumente
  RAPID: Comisia Europeana lanseaza "Mini-bucatarii europeni" pdf - 74 KB [74 KB] English (en)
  Link-uri externe
  Site 'Mini-bucatari europeni'
  Ultima actualizare: 25/08/2011  |Începutul paginii