Cale de navigare

RAPID: Regulamentul Uniunii Europene pentru reducerea cu 70% a tarifelor de roaming - Runda finala de vot in Comisiile Parlamentului European

11/04/2007

  Tip-Serverul EUROPA - stiri UE
  Data11 aprilie 2007
  SursaComisia Europeana
  DescrierePe data de 12 aprilie Comisia pentru industrie, cercetare si energie din cadrul Parlamentului European a votat propunerea Comisiei Europene de a reduce cu 70% tarifele pentru apelurile in sistem roaming, incepand cu aceasta vara.
  Desi opinia finala a Parlamentului European va fi cunoscuta la sfarsitul sedintei plenare - ce va avea loc in luna mai - votul in cadrul Comisiei pentru industrie, cercetare si energie (principala comisie a Parlamentului European pentru dezbaterea Regulamentului referitor la roaming, in asociere cu, Comisia pentru piata interna si protectia consumatorului) va avea un rol important in adoptarea, vara aceasta, a textului final, de catre Parlamentul European si Consiliul Uniunii Europene. Raportorul Comisiei pentru roaming este Rübig (Grupul Partidului Popular European (Crestin-Democrat) si al Democratilor Europeni, Austria).

  Acesta este un comunicat de presa din baza de documente de informare publica RAPID a Uniunii Europene. Pentru a citi textul complet al comunicatului de presa, va rugam sa accesati linkul de mai jos.
  Link-uriLink-uri externe
  Parlamentul European - Tarifele de roaming
  Portal dedicat - Societatea informationala a Uniunii Europene
  RAPID: Regulamentul Uniunii Europene pentru reducerea cu 70% a tarifelor de roaming - Runda finala de vot in Comisiile Parlamentului European
  Ultima actualizare: 25/08/2011  |Începutul paginii