Cale de navigare

RAPID: 116 - Comisia lanseaza procedura de consultare publica in vederea identificarii serviciilor telefonice de apel gratuit la nivel european

20/03/2007

  Tip-Serverul EUROPA - stiri UE
  Data20 martie 2007
  SursaComisia Europeana
  DescriereComisia a lansat astazi o procedura de consultare publica in vederea identificarii serviciilor telefonice cu caracter social la nivel european care ar putea beneficia de numere unice de apel gratuit care incep cu 116. Procedura de consultare se va desfasura pana la data de 20 mai 2007.
  'Prin analogie cu linia europeana de urgenta pentru copii disparuti, este momentul acum sa reflectam asupra altor servicii care ar putea beneficia de o asemenea linie telefonica', a declarat Comisarul European pentru Societatea Informationala si Media Viviane Reding. 'Exista numeroase alte posibilitati si doresc acum sa invit partile interesate sa semnaleze cele mai importante servicii noi. Am in vedere instituirea unei linii unice europene de urgenta care sa poata oferi copiilor posibilitatea de a fi ascultati de cineva care sa ii poata ajuta sa isi depaseasca problemele'.

  Acesta este un comunicat de presa din baza de documente de informare publica RAPID a Uniunii Europene. Pentru a citi textul complet al comunicatului de presa, va rugam sa accesati linkul de mai jos.
  Link-uriLink-uri externe
  RAPID: 116 - Comisia lanseaza procedura de consultare publica in vederea identificarii serviciilor telefonice de apel gratuit la nivel european
  Ultima actualizare: 25/08/2011  |Începutul paginii