Cale de navigare

Forumul pentru Eficienţă Energetică şi Surse Regenerabile de Energie

09/06/2009

În perioada 9-10 iunie 2009, va avea loc la Bucureşti Forumul pentru Eficienţă Energetică şi Surse Regenerabile de Energie, eveniment organizat de Agenţia Română pentru Conservarea Energiei, în colaborare cu Ministerul Economiei şi Comisia Europeană. Este prima întâlnire de acest fel de la Bucureşti, forumul fiind organizat anterior la Amsterdam.

  Eficienţa energetică şi creşterea utilizării surselor de energie regenerabilă reprezintă obiective majore pentru Uniunea Europeană, în ceea ce priveşte sustenabilitatea şi siguranţa aprovizionării. Întâlnirea oferă oportunităţi de informare şi consultare pe problematica surselor regenerabile de energie şi a eficienţei energetice între autorităţile din statele membre ale Uniunii Europene şi toti actorii implicaţi în astfel de activităţi. Forumul are, de asemenea, rol de observator, centru de asistenţă şi monitorizare a politicilor în acest domeniu.

  La lucrările Forumului de la Bucureşti vor participa comisarul european pentru Energie, Andris Piebalgs, ministrul economiei, Adriean Videanu, directorul general adjunct DG TREN, Fabrizio Barbosso, alături de experţi români şi europeni în domeniu.

  Lucrările forumului vor avea loc la hotelul Hilton.

   

  Pagini Utile

  Ultima actualizare: 13/05/2013  |Începutul paginii