Masa rotundă „O Agendă digitală pentru Europa”

23/06/2010 00:00:00

Reprezentanţa Comisiei Europene în România a organizat masa rotundă O Agendă digitală pentru Europa prilejuită de comunicarea lansată de Comisia Europeană către Parlamentul European, Consiliu, Consiliul Economic și Social European și Comitetul Regiunilor.

Obiectivul general al Agendei digitale este de a aduce beneficii economice și sociale durabile datorită unei piețe unice digitale bazate pe internetul rapid și ultrarapid și pe aplicațiile interoperabile. Atașăm prezentei invitații documentul O Agendă digitală pentru Europa care a furnizat, alături de prezentările invitaților, baza dezbaterii din cadrul mesei rotunde.

  La eveniment au participat domnul Iosif Moldovan, Secretar de stat în cadrul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale și domnul Florin Lupescu, director în cadrul Directoratului General pentru Societatea Informaţională şi Media al Comisiei Europene.

  Evenimentul face parte din seria de evenimente lunare "Perspective Europene", inițiată de Reprezentanța Comisiei Europene în 2009, cu scopul de a stimula dezbaterea cu privire la prioritățile Uniunii Europene, în strânsă legătură cu agenda publică națională din România.

  În acest cadru sunt invitaţi să îşi exprime opiniile oameni politici, reprezentanţi ai societăţii civile, reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții în aria Agendei digitale, reprezentanți ai organizațiilor din industria telecomunicațiilor, reprezentanţi ai mass-media, ai mediului academic, lideri de opinie, etc.

  Evenimentul s-a desfăşurat la sediul Casei Uniunii Europene (Str. Vasile Lascăr nr.31), etajul 1 în data de 23 iunie 2010.

  Galerie video

  Pagini Utile

  Ultima actualizare: //  |Începutul paginii