Cale de navigare

JOIA de Film

30/05/2013

În fiecare joi seară, de la ora 19:00, la Spațiul Public European se derulează JOIA de film, un program de proiecții gratuite de filme artistice și documentare. Publicul poate viziona filme variate, de genuri diferite și venind din toate colțurile lumii, dar care au ceva de spus. Fie că subiectele lor generează dezbatere sau oferă răspunsuri la întrebări importante, acestea vor lăsa o urmă în sufletul sau mintea spectatorilor. JOIA de film se adresează tuturor, de la elevi și studenți până la oameni maturi și pensionari.

    JOIA de film, continuă, în luna mai, colaborarea cu Festivalul One World Romania – festival de film documentar dedicat drepturilor omului, iar publicul poate viziona câteva dintre titlurile care au fost difuzate în ediția 2013 a festivalului.

    Filmele programate pentru joi 30 mai, ora 19:00 sunt Jurnalele lui Turner / The Turner Film Diaries  (documentar, Olanda-Taiwan, 2012, regia: James T. Hong, 26') și Purificatorii / The Cleaners (documentar, Marea Britanie-Grecia, 2012, regia: Konstantinos Georgousis, 37')

    Ultima actualizare: 29/05/2013  |Începutul paginii