Cale de navigare

Conferinţă de presă: Adrian Severin prezintă opinia Curţii Internaţionale de Justiţie de la Haga asupra declaraţiei unilaterale de independenţă a Kosovo

23/07/2010

Europarlamentarul Adrian Severin, Vicepreşedintele Grupului Socialistilor şi Democraţilor în Parlamentul European (S&D) pentru politica externă, securitate şi aparare organizează vineri, 23 iulie, orele 11h00, o conferinţă de presă pe tema recomandării Curţii Internaţionale de Justiţie de la Haga asupra declaraţiei unilaterale de independenţă a Kosovo în 2008. Evenimentul va avea loc în sala de conferinţe de la sediul Biroului de Informare al Parlamentului European în România din Strada Vasile Lascăr nr. 31, etajul 1, Sector 2, Bucureşti.

  Conferinţă de presă: Adrian Severin prezintă opinia Curţii Internaţionale de Justiţie de la Haga asupra declaraţiei unilaterale de independenţă a Kosovo

  Domnul Adrian Severin va face o analiză a recomandării Curţii Internaţionale de Justiţie şi a posibilelor consecinţe şi va răspunde întrebărilor ziariştilor pe această temă. Conferinţa de presă va fi urmată de oportunităţi de interviu.

  Accesul jurnaliştilor se face pe baza legitimaţiei de presă şi a acreditării pentru eveniment, obţinută telefonic sau prin e-mail:

  Telefon: 021 405 0880

  E-mail: epbucarest@europarl.europa.eu

  Fax: 021 405 0886

  Persoană de contact: Crina MUTU

  Va rugăm să confirmaţi participarea dumneavoastră şi să ne transmiteţi cererea de acces pentru echipamente tehnice până joi, 22 iulie, la orele 18h00.

  Ultima actualizare: 13/05/2013  |Începutul paginii