Cale de navigare

Termen limită de înscriere în Programul Bursele Europene: Jurnalişti în dialog

21/06/2010

Reprezentanţa Comisiei Europene în România, Freedom House România şi Bancpost, în parteneriat cu Biroul de Informare al Parlamentului European (BIPE) şi Departamentul pentru Afaceri Europene (DAE) anunţă deschiderea perioadei de înscrieri  în programul Bursele Europene: Jurnalişti în dialog, program dedicat jurnaliştilor din presa locală.

Programul Bursele europene: Jurnalişti în dialog are ca scop specializarea jurnaliştilor din presa locală în domeniul afacerilor europene şi sporirea calităţii şi cantităţii articolelor pe aceste teme.

Se pot înscrie în concurs jurnalişti din mass-media locală (inclusiv corespondenţii locali ai presei centrale) din domeniul presei scrise, online, radio şi TV.

Pentru a vă înscrie, trebuie să trimiteţi, prin poştă sau e-mail, un dosar ce conţine următoarele: fişa de înscriere (disponibilă pe www.freedomhouse.ro), CV, două articole pe teme europene şi o recomandare din partea redactorului-şef, prin care acesta îşi dă acordul de principiu în ce priveşte participarea în cazul selectării.

Un juriu format din specialişti şi reprezentanţi ai celor trei parteneri va evalua dosarele primite şi va selecta jurnaliştii care vor participa la unul dintre seminarele din ţară. Acestea se vor desfăşura în perioada iunie - august 2010.

Tot juriul, luând în considerare performanţele înregistrate în cadrul acestor seminare, va selecta zece jurnalişti pentru o vizită de studiu la Bruxelles, vizită ce se va desfăşura în a doua parte a anului. Trei dintre aceştia vor fi selectaţi pentru un stagiu de două săptămâni la organizaţii mass - media din Bruxelles.

  Termen limită de înscriere în Programul Bursele Europene: Jurnalişti în dialog

  Contact: Ramona Diaconu - Office Manager, Fundatia Freedom House Romania
               Tel: 021 253 2838, 0731 909 910, 0740 089 253
               Email: ramona@freedomhouse.ro

  Termenul limită de trimitere a dosarelor de înscriere este 21 iunie 2010.

  Ultima actualizare: 13/05/2013  |Începutul paginii