Cale de navigare

O carieră în instituţiile europene: Oficiul European pentru Selecţia Personalului organizează o sesiune de informare prin internet

20/01/2011

Pentru o mai bună informare a potenţialilor candidaţi asupra oportunităţilor de carieră în instituţiile europene, Oficiul European pentru Selecţia Personalului (EPSO) organizează o sesiune de informare prin intermediul unei transmisiuni în direct prin internet.

 Transmisiunea include:

- o prezentare susţinută de directorul EPSO David Bearfield;

- o prezentare susţinută de cel puţin doi oficiali europeni care vor vorbi despre activitatea lor în cadrul instituţiilor europene şi despre viaţa de la Bruxelles;

- o prezentare susţinută de un funcţionar EPSO care va explica în detaliu procedurile de selecţie utilizate pentru găsirea celor mai buni candidaţi care vor deveni oficiali ai Uniunii Europene.

- o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri prin intermediul contului de Twitter al EPSO. Va rugăm să ne transmiteţi mesajele dumneavoastra în timpul transmisiunii în direct – mesajele trebuie să înceapă cu caracterele @EU_Careers şi să se încheie cu caracterele #eucareersqanda. Pentru a putea transmite întrebări este necesar să aveţi un cont de Twitter.

Sesiunea de informare va fi transmisă în direct joi, 20 ianuarie, între orele 17:00 – 18:00 (ora României), la următoarea adresă:

http://scic.ec.europa.eu/str/index.php?sessionno=a03fa30821986dff10fc66647c84c9c3

    Ultima actualizare: 13/05/2013  |Începutul paginii