Cale de navigare

Termenul limită pentru Premiile pentru Comunicare despre Politica Agricola Comună

22/10/2012 - 22/10/2012

Cu ocazia aniversării a 50 de ani de Politică Agricolă Comună (PAC), Comisia Europeană lansează prima ediție a Premiilor pentru Comunicare.

  Premiile au ca scop identificarea de bune practice în proiectele de comunicare legate de PAC și vor anunța câștigători pe patru categorii:

  • Comunicare către părţile interesate;
  • Comunicare către public;
  • Comunicare inovatoare;
  • Acţiuni cofinanţate de UE;

  Cine poate participa?

  Autoritățile locale, regionale și naționale, organizații non-guvernamentale (ONG-uri), organizații profesionale (inclusiv asociații ale agricultorilor, fermierilor sau de dezvoltare rurală), institute de cercetare, profesioniști din domeniul media și comunicare sunt invitați să aplice pentru Premiile pentru Comunicare.

  Cum puteți deveni câștigător?

  Ați dezvoltat o acțiune sau campanie de comunicare în domeniul dezvoltării rurale și/sau agriculturii, fie la nivel local, național sau european? Considerați că proiectul dumneavoastră pentru comunicare ar putea servi drept exemplu sau inspirație pentru alții despre cum se comunică cel mai bine despre politici de dezvoltare rurală și/sau agricole?

  Atunci sunteți unul din potențialii câștigători ai premiilor!

  Consultați site-ul Premiilor pentru Comunicare pentru toate detaliile practice despre procesul de aplicație.

  Termenul limită pentru trimiterea aplicațiilor este 22 octombrie, ora 12:00 CET. Un birou de asistență al Premilior este pus la dispoziția dumneavoastră pentru a vă răspunde la toate întrebările prin email agri@iservice-europa.eu sau telefon +32 2 333 59 18.

  Toți câștigătorii vor fi invitați pe 10 decembrie 2012 în Bruxelles, pentru a-și prezenta inițiativele de comunicare unui grup de specialiști din toată Europa în cadrul unei ceremonii de acordare a premiilor.

   

  Așteptăm cu interes aplicațiile dumneavoastră!

  Echipa Premiilor pentru Comunicare DG AGRI

  Ultima actualizare: 13/05/2013  |Începutul paginii