Cale de navigare

Ziua Energiei în România

21/06/2012 - 22/06/2012

În fiecare an, sute de organizaţii şi indivizi participă la Săptămâna UE a Energiei Sustenabile (EUSEW - EU Sustainable Energy Week) prin găzduirea unor evenimente şi activităţi din cadrul Zilei Energiei, care promovează utilizarea eficientă a energiei şi producerea acesteia din surse regenerabile. Evenimentele de acest tip constituie o legătură directă cu cetăţenii şi furnizorii de energie locali, regionali sau naţionali.

    Ziua Energiei în România

    Ziua Energiei este definită ca un eveniment non-profit, o activitate, un proiect, o expoziţie, o prezentare, care promovează utilizarea eficientă a energiei şi producere acesteia din surse regenerabile şi care trebuie să aibă loc între 18-22 iunie 2012. Poţi susţine şi tu EUSEW prin crearea unei Zile a Energiei şi înscrierea acesteia pe pagina de internet a proiectului. Crează-ţi un cont EUSEW şi înregistrează detaliile despre propria activitate de Ziua Energiei!

    Harta Zilelor Energiei

    În România, Ziua Energiei va fi celebrată pe 21-22 iunie 2012, în Timişoara, în amfiteatrul Universităţii "Politehnica", între orele 08.00-20.00. Adresa: Str. Vasile Pârvan, nr. 2.

    Ultima actualizare: 13/05/2013  |Începutul paginii