Cale de navigare

Comisarul european Algirdas Šemeta vizitează România

13/01/2011

Algirdas Šemeta, comisar european pentru Impozitare şi Uniune Vamală, Audit şi Antifraudă, va vizita România în data de 13 ianuarie 2011.

Unul din principalele obiective ale vizitei este de a discuta măsurile luate de către România pentru a combate fraudele şi iregularităţile cu fonduri UE, precum şi de a vedea care sunt domeniile în care Comisia poate furniza consiliere şi sprijin pentru promovarea şi consolidarea evoluţiilor pozitive înregistrate în statul membru în cauză.

Comisarul european îşi va prezenta şi agenda pentru anul în curs în domeniul impozitării şi va schimba opinii cu omologii români pe teme precum strategia în domeniul TVA-ului, baza de impozitare corporatistă consolidată comună sau impozitarea sectorului financiar.

Comisarul Šemeta se va întâlni cu o serie de personalităţi publice importante printre care îi amintim pe dl Gheorghe Ialomiţianu, ministrul Finanţelor Publice, dl Radu Mărginean, şeful Autorităţii Naţionale a Vămilor, şi dl Claudiu Dumitrescu, şeful Departamentului pentru Lupta Antifraudă (DLAF).

Oficialul european va purta discuţii şi cu un grup larg de actori importanţi din domeniile ce fac parte din propriul portofoliu.

  Comisarul european Algirdas Šemeta vizitează România

  Vizita comisarului european Algirdas Šemeta

  Bucureşti

  13 ianuarie 2011

  Ziua

   

  Reuniuni

  Locaţie

  Joi,

  13 ianuarie

  09:00 – 10:30

  Întâlnire cu dl Gheorghe Ialomiţianu, ministrul Finanţelor Publice, dl Sorin Blejnar, preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), şi dl Radu Mărginean, vice-preşedinte ANAF şi şeful Autorităţii Naţionale a Vămilor

   

  Ministerul Finanţelor Publice

  Str. Apolodor, nr. 17

   

   

   

  10:45 – 11:30

  Întâlnire cu membri ai comitetelor parlamentare pentru buget, finanţe şi bănci şi pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor şi Senat

   

  Palatul Parlamentului

  Str. Izvor, nr. 2-4

   

  11:45 – 12:45

  Întâlnire cu dl Claudiu Dumitrescu, Secretar de Stat şi şeful Departamentului de Luptă Antifraudă (DLAF)

  DLAF

  Bd Regina Elisabeta, nr. 3-5

   

  13:00 – 13:45

  Întâlnire cu dl Ioan Aron Popa, preşedinte al Autorităţii de Audit

  Autoritatea de Audit

  Str. Stavropoleos, nr. 6

   

  Pagini Utile

  • Contact

   Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să o contactaţi pe dna Emer Traynor, purtător de cuvânt, e-mail: emer.traynor@ec.europa.eu,

   tel: +32 2 2921548, mobil: 32 4 98983871

  Ultima actualizare: 13/05/2013  |Începutul paginii