Cale de navigare

Comisarul european Dacian Cioloş în România

11/02/2013 - 13/02/2013

Comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş, va fi prezent în România în perioada 11 – 13 februarie 2013.

Înaltul oficial european se va întâlni cu preşedintele României, Traian Băsescu, cu președintele Senatului României, Crin Antonescu, cu prim-ministrul Victor Ponta și cu viceprim-ministrul Liviu Dragnea. De asemenea, comisarul Cioloş se va întâlni cu ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, Daniel Constantin, cu ministrul afacerilor externe, Titus Corlățean, cu ministrul fondurilor europene, Eugen Teodorovici și cu Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților.

  Comisarul european Dacian Cioloş în România

  Comisarul european va avea întrevederi și cu președinții comisiilor de afaceri europene din Parlamentul României, Ovidiu Ioan Silaghi și Anca Boagiu, precum și cu președinții comisiilor pentru agricultură, silvicultură, dezvoltare rurală și industrie alimentară din Senat și Camera Deputaților, Gheorghe Saghian și Nini Săpunaru.

  Marți, 12 februarie, începând cu orele 09:30, comisarul Cioloş va participa la deschiderea conferinţei "Cetățenie și dialog în Europa", organizată de Reprezentanța Comisiei Europene și de Biroul de Informare al Parlamentului European în România.

  Miercuri, 13 februarie, de la orele 10.30, comisarul Cioloş va susţine o conferinţă de presă la sediul Reprezentanţei Comisiei Europene din strada Vasile Lascăr 31.

  Anexă: Programul vizitei

  Persoane de contact:

  Dorian Filote, coordonator relaţii cu presa din România, Cabinetul comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, tel.: (+32) 498 957 514, e-mail: dorian.filote@ec.europa.eu.

  Mihai Roşioru, ofiţer de presă, Reprezentanţa Comisiei Europene în România, tel.: (+40) 21 203 54 86, e-mail: mihai.rosioru@ec.europa.eu.

  Pagini Utile

  • Agenda vizitei comisarului european Dacian Cioloș:

   Agenda vizitei comisarului european Dacian Cioloş este disponibilă aici .

  Ultima actualizare: 13/05/2013  |Începutul paginii