Cale de navigare

JOIA de Film

06/06/2013

În fiecare joi seară, de la ora 19:00, la Spațiul Public European se derulează JOIA de film, un program de proiecții gratuite de filme artistice și documentare. Publicul poate viziona filme variate, de genuri diferite și venind din toate colțurile lumii, dar care au ceva de spus. Fie că subiectele lor generează dezbatere sau oferă răspunsuri la întrebări importante, acestea vor lăsa o urmă în sufletul sau mintea spectatorilor. JOIA de film se adresează tuturor, de la elevi și studenți până la oameni maturi și pensionari.

  Filmul programat pentru joi 6 iunie, ora 19:00: Stai liniștit / Scialla! / Easy!(comedie, Italia, 2011, regia: Francesco Bruni, 95') – proiectat prin amabilitatea Ambasadei Republicii Italiene în România și Institutului Italian de Cultură „Vito Grasso”.

  Această proiecție marchează Ziua Națională a Italiei (2 iunie).

  Bruno Beltrame nu-și mai folosește talentul de scriitor decât pentru a scrie, la comandă, biografii ale fotbaliștilor sau vedetelor de televiziune. Pasiunea lui pentru educație l-a făcut să țină cursuri pentru elevi demotivați, între care se află și Luca, un băiat la fel de obraznic și de ignorant ca și ceilalți.

  Filmul este în limba italiană, cu subtitrare în limba engleză.

  INTRAREA ESTE LIBERĂ.

  Detalii la http://www.imdb.com/title/tt1821597/?ref_=fn_al_tt_1

  N.B. Joi 13 iunie, nu va avea loc proiecție de film, pentru a permite pregătirea vernisajului expozitiei "Ferestre spre Europa" care va avea loc vineri, 14 iunie. După vernisaj, vor fi proiectate două filme în seara de 14 iunie, în cadrul Nopții Institutelor Culturale. Detalii cu privire la acest eveniment și programul edițiilor următoare JOIA de film vor fi disponibile în curând.

  Ultima actualizare: 05/06/2013  |Începutul paginii