Cale de navigare

Conferința "Europa 2020 în România – Priorități și resurse"

04/06/2014

Reprezentanța Comisiei Europene organizează, în contextul publicării recomandărilor specifice de țara, conferința "Europa 2020 în România – Priorități și resurse". În cadrul sesiunii de deschidere, reprezentanți ai Comisiei Europene vor prezenta recomandările specifice de țară, precum și principalele elemente ale strategiei "Europa 2020". Prezentările vor fi completate de intervențiile reprezentanților autorităților române, care vor informa cu privire la stadiul Programului Național de Reformă.

    Sesiunea plenară va fi urmată de patru ateliere de discuții, derulate în paralel, și care vor acoperi anumite domenii dintre cele abordate în recomandările specifice de țară. Fiecare panel va fi prezidat de un reprezentant al Comisiei Europene. Acest cadru va facilita discuțiile între autoritățile publice, reprezentanții mediului de afaceri, societatea civilă și alți factori interesați de noile recomandări ale Comisiei.

    Evenimentul va avea loc miercuri, 4 iunie 2014, intre orele 09:00 – 14:30, la Institutul Național de Statistică, Bd. Libertății nr. 16, București. Participarea se face exclusiv pe bază de invitație sau legitimație de presă, începand cu orele 08:30.

    Pagini Utile

    Ultima actualizare: 04/06/2014  |Începutul paginii