Cale de navigare

Vicepreședintele Comisiei Europene, Valdis Dombrovskis, la București

08/04/2015

Vicepreședintele Comisiei Europene pentru moneda euro și dialog social, Valdis Dombrovskis, va efectua miercuri, 8 aprilie, o vizită oficială în România, pentru a discuta despre semestrul european, reformele structurale la nivel național și programul de asistență financiară pentru România.

  Vicepreședintele Comisiei Europene, Valdis Dombrovskis, la București

  Vicepreședintele Dombrovskis se va întâlni cu prim-ministrul României, Victor Ponta, cu ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, cu ministrul finanțelor publice, Eugen Teodorovici, și va participa la evenimentul de lansare a "Garanției pentru Tineret", alături de ministrul muncii și protecției sociale, Rovana Plumb. De asemenea, dl Dombrovskis va participa la un prânz de lucru alături de reprezentanți ai sindicatelor și patronatelor, precum și la o întâlnire cu membri ai Parlamentului României.

  Întâlnirea cu ministrul finanțelor publice va fi urmată de declarații comune de presă. Evenimentul de lansare a "Garanției pentru Tineret" va fi deschis presei.

  În încheierea vizitei, vicepreședintele Dombrovskis va participa la o cină de lucru alături de guvernatorul Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu.

   

  Contact

  Mihai Roșioru, atașat de presă, Reprezentanța CE,

  tel.: +40 724 232 197, e-mail: mihai.rosioru@ec.europa.eu

  Pagini Utile

  Ultima actualizare: 14/04/2015  |Începutul paginii