Cale de navigare

Comisarul european Dacian Cioloş în România

14/03/2014

Comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş, va fi prezent în România, la București și Brașov (în perioada 16 – 18 martie) și la Cluj-Napoca (20 – 21 martie).

La București, comisarul Cioloș va avea un dialog cu cetățenii despre viitorul Europei, eveniment urmat de o conferință de presă. De asemenea, se va întâlni cu membrii comisiilor reunite pentru Afaceri Europene și Agricultură ale Camerei Deputaților și Senatului. Pe agenda comisarului va mai fi inclusă o întâlnire cu reprezentanții centrelor Europe Direct.

  Comisarul european Dacian Cioloş în România

  La Brașov, comisarul Cioloș va vizita ferma Cățean din comuna Rotbav.

  La Cluj-Napoca, comisarul european se va întâlni cu primarul municipiului, Emil Boc, cu președintele Consiliului Județean, Horea Uioreanu, și cu prefectul județului Cluj, Gheorghe Ioan Vușcan. De asemenea, comisarul Cioloș va participa la conferința "Cluj Innovation Days", organizată de Cluj IT Cluster la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară și va susține o conferință de presă. În timpul vizitei la Cluj-Napoca, comisarul european se va întâlni și cu președintele Federației Naționale a Grupurilor de Acțiune Locală, Alexandru Potor.

   Evenimentele la care presa are acces sunt marcate în programul anexat.

  Agenda vizitei comisarului european Dacian Cioloş

   – București și Brașov, 16-18 martie 2014 –

   

  – Cluj-Napoca, 20-21 martie 2014 –

   

  Persoane de contact:

  Dorian Filote, coordonator relaţii cu presa din România, Cabinetul comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală
  tel.: (+32) 498 957 514, e-mail: dorian.filote@ec.europa.eu.

  Mihai Roşioru, ofiţer de presă, Reprezentanţa Comisiei Europene în România
  tel.: (+40) 21 203 54 86, e-mail: mihai.rosioru@ec.europa.eu.

  Ultima actualizare: 18/06/2014  |Începutul paginii